Comentaris 2013

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Comentaris 2001
Comentaris 2002
Comentaris 2003
Comentaris 2004
Comentaris 2005
Comentaris 2006
Comentaris 2007
Comentaris 2008
Comentaris 2010
Comentaris 2011
Comentaris 2012
Comentaris 2013
Comentaris 2014

Tots els missatges que hem rebut durant l'any 2013 els trobarà aquí, perquè tots poguem conèixer les opinions dels nostres visitants.

JORDI (29-1) - Bon dia. Voldríem figurar en el vostre directori d'empreses de l'Alt Camp. Tenim un taller mecànic de matriceria, projectes, construcció d'utillatges i mecanitzats CNC i tall E.E.FIL (Tallers Mauri S.A.). Salutacions.

PAU (3-2) - Hola, voldria saber de quina data es la foto de la plaça d'entrada de la població de Nulles.

ALBERTO (7-2) - Hola Webmaster. Mirando algunos de tus apartados de tu directorio Web he visto que tienes algunos enlaces rotos en el apartado de Enlaces. También, si es posible poner en la sección de Empresas estas url, creo que son importantes y pueden darle valor a tu directorio y a mí me haces un favor. Muchas gracias por tu tiempo.

inici pàginaMARIA (13-2) - Bon dia. Em dirigeixo a vostés perquè necessitaria una informació sobre les terres i la població, concretament del Pla de Santa Maria. El motiu de voler saber aquestes dades, és perquè estem estudiant el fet de llogar o comprar terres a aquesta zona, per donar-li activitat vinícola i ramadera, i necessitem conèixer: - Proporció de terres agrícoles abandonades o sense activitat - Número d'empleats agrícoles - Tasa d'atur de la zona - On dirigir-nos per la solicitud i tramitació de les llicències necessàries. Si no són vostès els que tenen aquesta informació, prego disculpin les molèsties. Moltes gràcies i salutacions cordials.

DAVID (22-3) - Bon dia, ens agradaria que donessin d'alta el nostre establiment (Pastisseria Bellafont) al vostre directori. Salutacions.

JESÚS (25-6) - Hola bones tardes. Els escric per informar-los de que es va obrir a semana santa un nou refugi de muntanya a Mont-ral, el Refugi de muntanya La Cabrera, que es situa al terme de Mont-ral dins a la pedanía de Masos de Cabrera. Per si volen mes información els copio la web del refugi i els hi passo el seu contacte, crec que els hi será molt interessant tan aviat com visitin la web. Jo hi vaig estar amb la meva dona i el meu fill i crec que val la pena anar-hi i veure-ho per molts motius: les instal·lacions totes noves, l’entorn, els animals i l’horta ecológica, i els guardes, la Yoli i el Jesus. Ja veuran que val la pena.

inici pàginaALFONS (26-6) - Hola: sóc de Santes Creus, fins fa dos anys teniem l’Hostalet La Plana del Molí. Aquest mail es per comunicar-vos que a partir del proper dia 1 d'agost tornarem a funcionar com Habitatge d'ús Turístic amb el mateix nom: “Habitatge d'ús Turístic La Plana del Molí”. La adreça i els telèfons són els mateixos. L’habitatge es lloga sencer, un mínim de dos nits i un màxim de 31 dies. Les 5 habitacions de l’habitatge tenen bany complet, tres son dobles i dues triples, amb capacitat per a 12 persones. Si creieu que us manca cap mes informació, us agrairé una trucada per aclarir el que sigui. Gràcies d’antuvi.

EDUARD (18-7) - Benvolgut/benvolguda. El motiu de la present és per a demanar-vos si seria possible que m'enviéssiu els punts de llibre que editeu de la vostra Entitat. Donant-vos les gràcies per avançat i per la vostra atenció, us saluda cordialment.

BEATRIZ (9-8) - Buenos días. Tenemos unos novios interesados en casarse en la Ermita de Montferri. Pueden informarnos como poder contactar con ellos?? Asimismo, les agradeceré nos informen de lugares donde poder celebrar banquete de bodas por la zona. Muchas gracias por su ayuda. Un cordial saludo.

SERGI (26-10) - Hola, m'agradaria informa'm sobre que tindriem de fer per sortir a la vostra pàgina. Som Forn de Pas, una nova fleca amb degustació. Moltes gràcies.

JAUME (26-10) - Hola bones, he intentat apuntar-me per la fira la propera setmana i no se si faig els passos correctes. Sóc de la Bisbal del Penedès i porto antiguitats. Agrairia contesta. Intentaré asistir-hi el 3 nov. Espero no tenir dificultats per accedir a la fira  Agrairia resposta, perquè no se si es de l’ajuntament o empresa privada. Gràcies.

Tots els missatges anteriors s'han contestat el més ràpid i millor que hem pogut.inici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.