Comentaris 2012

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Comentaris 2001
Comentaris 2002
Comentaris 2003
Comentaris 2004
Comentaris 2005
Comentaris 2006
Comentaris 2007
Comentaris 2008
Comentaris 2010
Comentaris 2011
Comentaris 2012
Comentaris 2013
Comentaris 2014

Tots els missatges que hem rebut durant l'any 2012 els trobarà aquí, perquè tots poguem conèixer les opinions dels nostres visitants.

MARTA (6-2) - Bona tarda, Des del Club Nàutic del Masnou, els volia preguntar un dubte sobre el vostre racó de turisme i de restaurants. Volem organitzar una activitat per als nostres socis basada en la famosa calçotada, però també volem incloure-hi una petita ruta turística. Amb això, doncs, els agrairia que m’informessin d’algun lloc on es pugui visitar algun monument important (o d’altres) i seguidament fer una calçotada, per complir així la satisfacció dels nostres socis. Moltes gràcies per la vostra atenció. Atentament.

ANTONIO (15-3) - El miércoles 21 sobre la 11/11.30 visitaremos Santes Creus un grupo de unas 25/30 personas de mas de 65 años. ¿Cuánto nos costará la visita y un guía? Saludos.inici pàgina

PATRICIA (20-3) - Buenos días. Me ponía en contacto con ustedes para ver si era posible obtener información sobre una ruta que he visto en su página web. Se trata de la ruta de Valls a Santes Creus. Me gustaría tener información más específica, tal como tiempo estimado, dificultad, desnivel acumulativo. Muchas gracias y hasta pronto.

GANXO (7-5) - Bon dia, escrivim des del Ganxo d'Estiu, per demanar-vos d'aparèixer al llistat de restaurants recomanats de la comarca de la vostra pàgina web. També agrairíem que ens incloguéssiu a altres directoris, webs, o llistats gratuïts que publiqueu, per tal d'ampliar i millorar l'oferta gastronòmica de la comarca. Aprofitem per comentar-vos que si editeu qualsevol tipus de fulletó informatiu, díptic, notícia... on ens hi poguem anunciar, ens ho comuniqueu per tal que en siguem coneixedors. Moltes gràcies per la vostra atenció.

NANCY (17-5) - Hola. Estoy investigando sobre la publicidad en su sitio de Fiestas. Me gustaría comprar un anuncio de texto simple en su sitio por un pago anual. Vamos a pagar por el año completo y adelantado a traves de PayPal, tambien cubriremos cualquier cargo relacionado con PayPal. Nuestro cliente es un gran sitio de viajes internacionales y les gustaría utilizar este anuncio para promocionar sus paquetes de viajes a España. Por favor, pongase en contacto conmigo lo mas pronto posible para que podamos empezar. Gracias por su tiempo.

inici pàginaMARIA JESÚS (12-7) - Bon dia, som de l'Escola Immaculada Concepció de Barcelona i voldria reserva l'audiovisual i la visita guiada a Santes Creus pel dia 19 de desembre a les 15:00 h. La reserva és per a dos grups de 27 i 28 alumnes de 2n d'ESO. A la espera de la vostra resposta. Atentament.

DEBORAH (15-10) - Bon dia estaria interesada en poder montar els caps de setmana al monastir de Santes Creus. Ja fa anys n'hi havia i aquest cap de setmana he anat a donar una volta i he vist que no hi havia cap paradeta. Es una parada de 5 m. per gominoles artesanes i aptes per persones amb al·lèrgia al gluten o lactosa. Gracies i salutacions.

MARINA (17-10) - Buenos días. Les escribo en nombre de la empresa Sixt Rent a Car dedicada al alquiler de coches. Acabo de visitar su sitio y creo que está en la linea de nuestro trabajo. Nos gustaría publicar un artículo en uno de nuestros blogs linkando al vuestro. Para complementarlo, ¿si redactamos un artículo para su sitio que interese a sus lectores sobre Turismo Rural o Ecoturismo con un link a nuestro sitio, ¿lo publicarían en su web?. Si mi propuesta le resulta interesante o quiere conversar al respecto, no dude en contactarme. Estaré atenta a su respuesta. Saludos.

SUSANA (7-11) - Buenas tardes, les comunicamos que a partir de hoy el número de teléfono de nuestro comercio será el siguiente: 977... Perdonen las molestias, gracias y un saludo.

ESTEVE (4-12) - Hola bona tarda. Escric de l'Assessoria Gescova d'aquí a la població de Valls. Acabem d'estrenar pàgina web i analitzant el posicionament de la nostra ens interessaria aparèixer al vostre directori d'informació de la comarca. Moltes gràcies. Salutacions!.

Tots els missatges anteriors s'han contestat el més ràpid i millor que hem pogut.inici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.