Comentaris 2011

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Comentaris 2001
Comentaris 2002
Comentaris 2003
Comentaris 2004
Comentaris 2005
Comentaris 2006
Comentaris 2007
Comentaris 2008
Comentaris 2010
Comentaris 2011
Comentaris 2012
Comentaris 2013
Comentaris 2014

Tots els missatges que hem rebut durant l'any 2011 els trobarà aquí, perquè tots poguem conèixer les opinions dels nostres visitants.

LUIS (2-1) - ¡ Hola Bon Any ! El motivo de este correo es comunicar una nueva dirección en el Refugi Els Masets y poder actualizar teléfono: 977 87 61 54 y móvil: 699 520 687. Estamos en el Facebook y tenemos un Bloger. Gracias por todo y si hay alguna duda o consulta llamar.

BOB (6-1) - Buenos dias. Dirijo la página web www.silver-screen-spain.com  dedicado a promocionar el turismo de cine en España. Según nuestra información, la película El Greco (2007)  se rodó en parte en el Monasterio de Santes Creus. Nos interesaría tener cualquier información sobre el rodaje y imágenes del Monasterio. Si no tiene información, te ruego pasar este mensaje al Archivo Municipal. Un saludo.inici pàgina

JOSEP M. (17-1) - Apreciats, Com cada any ens agradaria tenir la possibilitat de realitzar la sortida del crèdit de síntesi de Segon d’ESO al monestir de Santes Creus. Normalment fem dues activitats: l’audiovisual i la visita guiada al monestir. Ens agradaria repetir-les totes dues. Aquest any el grup de Segon d’ESO és de 30 alumnes. Tenim programat el crèdit de síntesi la setmana de l’11 al 15 d’abril. Ens agradaria saber si és possible realitzar la sortida algun dia d’aquesta setmana, a poder ser el dimarts dia 12. Resto a l’espera de les seves notícies, donant-vos les gràcies per avançat. Atentament..

MONTSE (3-2) - Buenos dias. El próximo domingo nos juntamos varios familiares para ir de calçotada, vamos a Picamoixons, por lo que agradecería para hacer la salida más completa, ya que vamos desde Barcelona, que nos indicaran posibles sitios para ir y pasar la mañana, teniendo en cuenta que van niños de 9 y 14 años. Saludos.

BELÉN (21-2) - Buenas tardes. Me pongo en contacto con vosotros desde el departamento de prensa de la OET de Estocolmo. La OET publica una revista de información turística (Magasinet España) que se distribuye entre el sector profesional de viajes de Suecia  (1500 ejemplares). La revista se manda también en formato digital a 70.000 contactos de nuestra base de datos y se puede leer en nuestra página web. En el próximo número de lainici pàgina revista vamos a publicar una serie de recomendaciones (actividades, etc.) entre las que se incluye la ruta del Císter, y por ello necesitaríamos imágenes en alta definición para ilustrarla, con alguna del monasterio es suficiente. Las imágenes nos las pueden remitir a través del correo electrónico. Muchas gracias de antemano por su colaboración.

ABIGAL (6-12) - Me gustaria saber si aun estoy a tiempo de participar en la Fira de Nadal de este año. Soy ilustradora y llevo productos con mis diseños... Os estaria agradecida si me respondeís... Saludos.

JAUME (6-12) - Benvolguts, moltes gràcies per l'actualització de les nostres dades. Respecte al banner publicitari li agraeixo la suggerència. Un cop ho hagi parlat amb la propietària de l'establiment ja us comentaré alguna cosa. Rebeu una cordial salutació. Atentament.

CÈLIA (27-12) - Bona tarda: M’agradaria saber si em podeu donar les dates quan tindrà lloc la fira internacional d’aus. Necessitem fer una reserva i necessitariem les dates.

Tots els missatges anteriors s'han contestat el més ràpid i millor que hem pogut.inici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.