Comentaris 2010

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Comentaris 2001
Comentaris 2002
Comentaris 2003
Comentaris 2004
Comentaris 2005
Comentaris 2006
Comentaris 2007
Comentaris 2008
Comentaris 2010
Comentaris 2011
Comentaris 2012
Comentaris 2013
Comentaris 2014

Tots els missatges que hem rebut durant l'any 2010 els trobarà aquí, perquè tots poguem coneixer les opinions dels nostres visitants.

MARTHA (5-2) - Hola Bon dia, Hem detectat que en la vostra web no hi ha reflexat el nou horari del monestir de Santes Creus des de primers de gener d’enguany. El nou horari és: Del 1/oct al 31/mai de les 10h. a les 17 h. (+ 30’ ) - Del 1/jun al 30/set de les 10:00 a les 18:30 (+ 30’ ). Per tant ja no tanquem al migdia. L’audiovisual es segueix projectant fins a una hora abans de tancar. Per qualsevol dubte a l’hora d’actualitzar les dades ens ho podeu dir.

JOAN (14-2) - Hola. Os escric per si em podrieu canviar alguna cosa de l'anunci. M'agradaria que em treguesiu el c/ poniol i el numero de telefon que no es nostre. El nostre es RESTAURANT RECÓ DE MONT-RAL c/ carretera la mussara nº 5 i el telefon 977 76 02 62  o  629 50 84 91. Moltes gracies. Espero la seva resposta.inici pàgina

JOAN (2-3) - Benvolguts senyors: Soc flequer de Vallmoll "Ca Ralet", hereu d'un un negoci centenari. He consultat la seva pàgina web i he vist la possibilitat de donar a conèixer per una banda el forn centenari patrimoni cultural de Vallmoll i per altre els productes que elaborem. M'adreço a vostès donçs per a que m'informin del procediment per a sortir dins de la web de l'Alt camp. Per a mes dades poden consultar  la web de l'establiment: www.caralet.com. Esperant les seves noves, els saludo atentament.

JAUME (30-7) - Voldria que estes inclòs el nostre Restaurant la Masia Fontscaldes si es posible li adjunto les dades i logo entre d'altres: c/ de la Font,7 - Telefons 977612836 - 609319630. Capacitat 500 plaçes Menjadors privats (Tines). 2.000 m2 de parking. Obert d'Octubre a Maig.

HEATHER (8-8) - Salutacions des de Tennessee, EUA. He quedat encantada de trobar aquest glossari vostre. Encara em queda un dubte: què vol dir "tres de deu," etc. El "tres" s'entén, però allò del "deu" no tant. Que hi ha algun lloc on es trobin diagrames de formacions, per a nosaltres, els ignorants? Mercès!.

SALVADOR (24-8) - Hola, bon dia. Ruego podais informarnos de los horarios y tarifas para grupos de jubilados, tanto de diario como de festivos para los próximos meses. Saludos cordiales.

CRISTINA (6-10) - Hola, bon dia, He vist en la web que els dimarts la entrada al Monestir es gratuïta. Aquest dimarts 12 oct que es festa, també es gratuïta. Sino ho es, quins son els preus? Som un grup de 20 persones. I per Familia numerosa, universitaris, etc...? Moltes gràcies.inici pàgina

ISABEL (4-11) - Necesitaria posarme en contacte amb l'ajuntament de Querol, ho he intentat per Internet sense resposta, també pel telèfon però no se si el tinc malament perquè tampoc. Necessitaria que m'indiquessin els tràmits necessaris per tindre una bustia de recollida de correspondència, crec que es possible a l'urbanització Mas Llenas. Espero les seves notícies, gràcies.

JOSEFINA (12-11) - Bon dia, Estic interessada en preparar una visita guiada al Monestir de Santes Creus, per un grup de persones grans de Barcelona (entre 25 i 50 aproximadament), en un dia feiner del mes de març. Agrairé m'imformin del tipus de visites per grups, horaris, preus, durada, requisits, etc. Moltes gràcies. Cordialment.

FELIP (20-11) - Bon día, ens possem en contacte amb vds. amb motiu de que algunes de les dades de l'empresa "Alcover Mecànica i Planxa" no són correctes, i agrairiem la seva correcció. Agraïm la seva atenció i publicació de la nostra empresa a a seva pagina, i quedem al la seva disposició per qualsevol dubte o aclariment.

SANDRA (3-12) - Buenos días, Me pongo en contacto con vosotros porque tengo una petición de un grupo belga para Septiembre 11. Serían unas 30 personas y quieren visitaros, como van un poco justos de presupuesto y no pueden contratar una guía oficial por lo que me preguntan lo siguiente:  el precio de la entrada para grupos / Si con el precio se incluye una audioguia – sino es así el suplemento. Ellos llevan guía acompañante, puede hacer explicaciones en el Monastir? / Si tenéis alguna guía que les pueda hacer la visita en francés? el precio? / Si son 30/35 pax podrían entrar juntos? / Si el lunes estáis abiertos. Quedo a la espera de vuestros urgentes comentarios. Gracias y saludos.

MONTSERRAT (11-12) - Benvolguts Srs. Amb el present missatge voldria demanar-los la inclussió de l'allotjament de Turisme Rural "La casa del Racó", de Santes Creus, a la seva pàgina web. En cas que falti alguna documentació addicional espero m'ho facin saber el més aviat possible. Atentament.

Tots els missatges anteriors s'han contestat el més ràpid i millor que hem pogut.inici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.