Comentaris 2008

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Comentaris 2001
Comentaris 2002
Comentaris 2003
Comentaris 2004
Comentaris 2005
Comentaris 2006
Comentaris 2007
Comentaris 2008
Comentaris 2010
Comentaris 2011
Comentaris 2012
Comentaris 2013
Comentaris 2014

Llibre de Visites de l'any 2008

Podeu veure els missatges rebuts en castellà clicant aquí

JORDI (31-1) - Bona Tarda, Voldria saber si disposen d'informacio o saben si existeix la possibilitat de llogar una masia per què un pagés o bé nosaltres mateixos poguem fer una calçotada el proper divendres 29 de Febrer. Zona de Tarragona-Reus. Moltes gracies.

CARME (3-2) - Hola, només volia dir que el mapa físic no s'obre. He buscat la manera d'enviar-ho des de la pàgina de visites i no he vist enlloc la manera d'enviar un mail. Per això ho envio des de la plana d'anuncis. Per tot el demés està molt bé la pàgina web.

ANTONI (22-2) - Bon dia, És posible donar d'alta un nou restaurant encara que no estigui a l'Alt Camp, tot i que està al costat mateig ?. El restaurant en qüestió es diu ..., i m'agradaria saber que cal fer per a sortir en la vosta pàgina web. Fins aviat.inici pàgina

NÚRIA (9-3) - Hola, sóc una persona que els hi volia comentar la idea que he tingut avui, ha sigut amb l’exportació de calçots i tal fet amb la calçotada com a apat i com ha tradicio gastronòmica del país català. També m’agradaria donar a conèixer a l’estranger l’origen del calçot i es clar la calçotada en si. Que en pènseu?, és una feina prou maca i interessant de portar-ho a terme, per aixó vull saber la vostre opiniò. Atentament. || (14-3) - Apreciat senyor Ramon, amb primer lloc gràcies per haver-me contestat. Jo no sabia que hi hagués una entitat que ja portés a cap aquest projecte, tampoc m’havia adonat de tots aquests condicionants, però ara que ho se, encara ho trobo més engrescador, per tal de trobar les solucions més interessants de cara l'embalatge i al cost. Tinc ganes de saber més coses per després poguer posar fil a l’agulla amb totes aquestes qüestions. Espero poguem posar-me en contacte amb vostè i parlar d’aquest tema, i així ens coneixerem. Fins aleshores, rebi una afetuosa salutació. Atentament.

FRANCESC (25-3) - Hola, som una entitat de Barcelona que es dedica a organitzar lleure i esport per a nens i joves amb discapacitats fisiques. El proper 26 d'abril fem una excursio per la zona i visitar el monestir de Santes Creus i necessitem saber que podem visitar i quina es l'adaptacio de la visita. Tambe necessitariem informacio complementaria d'on pot aparcar l'autocar o acostar-se per descarregar tots els nanos. El nostre grup seria d'unes 20 persones, 8 de les quals van en cadira de rodes electronica amb motor, 5 son amics o familiars de la seva edat i 7 monitors-assistents personals (la majoria dels nanos necessiten un monitor que els faci les tasques quotidianes: rentar-se, vestir-se, anar al lavabo, ajudar en el menjar, etc). Moltes gracies. Esperem noticies.

LAURA (21-4) - Som l'escola ... de Tarragona i ens agradaria visitar el monastir de Santes Creus el dia 20 de maig a ser possible a primera hora de la tarda. Volem saber el preu del grup (uns 60 nens de cinquè de primària i els 4 professors) i si serà possible participar en el concurs de fotografia que vostes fan com activitat escolar. En cas afirmatiu voldriem saber si vostes ens proporcionen les càmares i els rodets. Agraint-li d'antuvi. Atentament.inici pàgina

MANEL (5-5) - Soc un futur habitant de la preciosa comarca de l'Alt camp. La veritat que com ja he dit altres vegades no estic gens d'acord amb la construcció del macro-polígon industrial entre Aliò, Valls i El Pla, ho considero una aberració i un fet que farà canviar el concepte rústic i sostenible de la comarca. Ja tenim altres exemples a les ciutats satèl·lit de Barcelona, ciutats molt lletges, sense esperit, sense patrimoni, sense paisatge. No crec que volem una terra així, vaja, la preferim com ara i millor. No ens enganyeu dient que és progrés, son terrenys barats per a grans empreses que es fan més riques donant pocs calers als pagesos, si és la història de sempre, així va començar Sabadell, i només cal veure en quin monstre s'ha transformat. A qui no li agrada passejar entre els camps de vinya actualment i sentir a la tardor aquell olor a llenya de alzina dels pobles? Potenciem un turisme de qualitat, un turisme sostenible, de camp. La gent vol muntanya i vol camp, i paga per això. Potenciem un creixement sostenible, amb arquitectura rural. Sembla que això nomes es faci a Prades, i el camp també te patrimoni. I en el cas dels polígons ja construïts (Valls, El Pla, Aliò, Vila-Rodona...) enjardineu-los, tapem-los per no destorbar el meravellós paisatge. Crec que hauria d'haver una llei de protecció estètica, tal i com existeixen en els països del nord. Les lletres de més de 10 m de la formigonera d'Alió, fa vergonya. Els cartells haurien de ser molt més discrets, amb un tamany màxim. I el que ja seria meravellós, es que una llei obligues i estandaritzes un model de nau sostenible amb l'arquitectura de la zona. Un model de fàbrica amb una alçada concreta i una forma concreta, amb teulades de dues aigües i de ceràmica, no aquells monstres de ferralla. Seria un somni, passejar entre camps i trobar-te aquests edificis no farien tan mal al cor. No crec que la totxana, el ciment, la pintura i la teula facin tant de mal a l'economia, sobretot si després es veu compensada amb visites turístiques. Llocs així podrien tenir cellers de tast de vi de la zona, arbredes per dinar i fer menjars entre els camps... Això és una utopia perquè volem, perquè és podria fer tranquil·lament. Seria bo per a tothom. Seriem l'exemple a seguir, i encara estem a temps... la protecció paisatgística i la defensa cultural del territori de camp sempre és un avenç... Gràcies.

MARIA (28-5) - Benvolguts company(e)s: Sóc una traductora correctora freelance de CAT, GAL-POR, ES, FR > CAT, GAL, ES. Puc emetre factures. Us envio el meu currículum per a futures possibles col·laboracions. Una salutació cordial.inici pàgina

EDUARD (25-9) - Us informem que l'adreça web de ... que consta en el vostre directori és incorrecte.

MONTSE (29-10) - Bona tarda, agrairia si podéssiu posar la nostra ressenya al sector Jardineria de l'Alt Camp. Cordialment.

FRANCESC (11-11) - Hola: Voldria que em confirmessiu les informacions que hi ha a la plana web. Son per un article al Descobrir Catalunya. Gracies.

ELOI (25-11) - Salutacions, ens dirigim per demanar-vos uns petits canvis d'informació que teniu a la plana. Es troba a l'apartat d'allotjament-turisme rural. Hem vist que ens teniu apuntats, i no ens teniu pas la direcció. Bé, us enviem una imatge remarcant els 2 canvis que us demanem. Gràcies per l'atenció. Atentament. || (30-11) - Gràcies per les actualitzacions, Cordialment.

ENRIC (27-11) - Bon dia, escrivim des de l’empresa vallenca ..., l’empresa que gestiona el Monestir de Santes Creus (visites guiades i botiga de records). Et voldríem preguntar si podries afegir els tels. de la botiga i el de reserves de visites. Gràcies i enhorabona per la pàgina web. Atentament. || (1-12) - OK, gràcies per tot. Per cert, el tel. de reserves de visites és erroni.

IÑAKI (3-12) - Bon día. Soc representant de l'Associació de ... de Catalunya. M’agradaría poguer tenir una reunió amb vostès. Prego ens truquin per concertar visita i rebre més informació. Atentament.

ARNAU (11-12) - Benvolgut Ramon, el Restaurant... ha canviat l'adreça web. T'agrairïa poguessis canviar-ho a la web de l’Alt Camp. Gràcies.

LLUÍS (13-12) - Benvolgut Ramón, t’agrairia la publicació a la Web de la noticia corresponent a la celebració del V Concurs de Pessebres que organitzem cada any. T’adjunto les bases, per que d’elles en facis la síntesi per publicar. Com sempre molt agraït per la teva col·laboració. Una abraçada.

Tots els missatges anteriors s'han contestat el més ràpid i millor que hem pogut. Podeu veure els missatges rebuts en castellà clicant aquíinici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.