Comentaris 2007

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Comentaris 2001
Comentaris 2002
Comentaris 2003
Comentaris 2004
Comentaris 2005
Comentaris 2006
Comentaris 2007
Comentaris 2008
Comentaris 2010
Comentaris 2011
Comentaris 2012
Comentaris 2013
Comentaris 2014

Llibre de Visites de l'any 2007

Podeu veure els missatges rebuts en castellà clicant aquí

JAUMINA (5-1) - Degut a que no disposo d’un telèfon de contacte, els hi envio la informació del suplement QUÈ FEM? que cada divendres encartem amb La Vanguardia per si de cas els interessa tenir presència a l’especial “Especial Calçotades” que publicarem el proper 26 de gener. Resto a la seva disposició per a qualsevol aclariment sobre el tema. Atentament.

ENCARNA (5-1) - Bon dia, Sòc comercial de publicitat al diari La Vanguardia i revistes del medi. Com cada any a la revista QF? fem un especial calçotades que sortira el proper 26 de gener amb el diari i es distribuira per tota Catalunya. El preu de la inserció publicitaria es de 400 € i les mides del anunci son: 91 mm x 42,8 mm. Si esteu interesats en fer la publicitat, podeu trocarme i molt gustosament os atendré. Rebeu una cordial salutació.

MOISES (22-1) - Estimat Senyor. Després de l'article que amunt he copiat de la pàgina web, sobre els fongs dels Calçots, em dirigeixo a vostè perquè crec que nosaltres li podem ajudar a solucionar el problema i evitar la inversió tan alta de la solarització. Nosaltres ens dediquem a la bioseguretat i hem desenvolupat una gamma de productes 100% biodegradables que actuen com a fungicida, virucida i bactericida amb uns resultat per la terra i els cultius molt favorables. Ens agradaría moltíssim poder tenir una entrevista amb Vostè i donar-li totes les explicacions tècniques pertinents.inici pàgina

ANTONIO (28-1) - Hola, Aquest any s'incorporarà un nou amic a la colla de la calçotada i pel que sembla és al.lèrgic als fruits secs. A mi em sembla imposible fer alguna espècie de romesco sense picada, però si teniu alguna idea. I per cert, quina diferència hi ha entre el romesco i la salsa del calçot. Gràcies per endavant.

NÚRIA (5-2) - Senyors, A través de l'anunci a RAC1 ens em assabentat de la web i de la "Festa del Calçot". El fet és que volem celebrar els sants de les meves filles Elisenda i Laia (Santa Elisenda, 8/02/2007, i Santa Eulàlia, 12/02/2007) aquest diumenge 11/02/2007 amb una bona calçotada. Per això els sol.licitaria que bonament em fessin una reserva per a 10 persones (7 de grans i 3 de petits) en un restaurant de valls que sigui un lloc ben emblemàtic, vull dir que sigui un lloc ben tradicional, res de llocs massificats de l'estil "Can Fèlix", en un ambient rústic i agradable. Si us plau, indiquin-me el restaurant que ens hagin reservat així també com el preu per persona. Moltes gràcies. (6-2) - Senyors, Moltes, moltes per tota la informació que m'han fet arribar i les molèsties que s'han pres. La tindré amb molt de compte per a decidir amb el meu marit on podem anar. Atentament.

PEP (1-3) - Hola!. Us escric de Catalunya Ràdio per demanar-vos una informació, si és possible. Estic fent una comparativa sobre els cinemes de poble i de barri de fa 50 anys i els d'ara, per saber quants en queden, actualment. Necessitaria saber, simplement, si el vostre, el del Casal Centre recreatiu, és anterior a l'any 1953 o és més modern. Em podríeu ajudar a saber aquesta dada?. Moltes gràcies!!.

VICENS (5-3) - El motiu d'aqust correo es si em podeu  donar o a on puc adreçarme per informarme sobre si hi una mitja marato de muntanya a Mont-ral aqust cap de setmana. Agraint per davant la vostre atencio. Gracies.

MAURI (20-3) - Bona nit: El proper maig la meva família i 5 més volem visitar la vostra comarca i el Monestir de Santes Creus. Em podrien fer arribar a la següent adreça el màxim d'informació que puguin? Estic preparant un dossier amb tota la informació i la necessitaria multiplicada per 6, és demanar molt? Moltes gràcies.

FRANCESC (27-3) - Apreciat Sr/Sra. Som un grup d'estudiants de la UPC de Terrassa, que estem realitzant un projecte de Implantació de una Cimentera. Actualment estem fent un analisis de on ubicarla, i haviem pensat en l'alt camp. Ens agrairía que ens facilites informació sobre les ordenances municiapls, que exposin les lleis o els motius per els cuals la cimentera sería acceptada o no dins del territori de l'alt camp. Moltes gracies, agraïn la seva atenció, Atentamentinici pàgina

ANABEL (3-4) - Bon dia som una colla d’amics de Tarragona, 5 famílies amb nens, que volen anar a passar el dia a Santes Creus el pròxim dissabte 7 d’Abril. Recordem quan érem més joves que hi anàvem a un merender baix del Monestir i ens agradaria saber si encara existeix i si existeix si hi ha alguna normativa especifica per fer ús del indret i si hi ha serveis (taules, bar) . La nostra intenció es portar menjar i beure (no necessari graelles per fer foc) simplement un indret net i segur per passar el dia amb els nens. Si tenen alguna foto recent i algun plànol de com arribar els i estaria molt agraïda, ja que fa temps que no hi anem. Moltes Gracies.

JOSEP-LLUÍS (4-4) - Benvolguts amics, us agraire informació –adreça- del taller de ceràmica de Santes Creus, del senyor Jaume Satorras Borbonet.

SARA (22-4) - Hola, Sóc estudiant de Filologia Catalana. Estic elaborant un treball sobre el parlar del Milà i em falten algunes informacions: el nombre d'habitants (si pot ser una mica més actual que a la web, perquè és de 2001), a quina diòcesi pertany i a quin partit judicial. Si em poguessiu ajudar, us estaria molt agraïda. Moltes gràcies. (2-5) - Hola Ramon, Moltes gràcies per la informació. Em serà d'una gran ajuda. Gràcies.

MAIXA (29-4) - Senyors, Demà dilluns dia 30 d'abril és possible visitar el monestir?. Gràcies.

LOUIS (16-5) - Benvolguts, soc professor d'art a l'universitat de Tolosa i encarregat d'un Master de gestio del patrimoni cultural. Volem fer la visita del monasteri sota la direccio d'un colleg specialist de l'edat mitjana el dimarts 22 maig a la tarda (cap a les 17.30/18h). Som un grup de 13 estudiants i 6 professors. Moltes gracies i fins aviat. (18-5) - Benvolgut Senyor, moltes gracies. M'en vaig a trucar directament el monestir per fer la reservacio. Fins aviat.

TERESA (18-6) - Bona Tarda: Coneixent la necessitat que teniu en cercar un guia turístic per al monestir de Santes Creus, m´he decidit a enviar-vos el meu currículum. Crec que, tant professionalment com acadèmicament, pot ser-vos de força utilitat. Espero que, tant aviat com us sigui possible, em concediu una entrevista. Gràcies per la vostra atenció. Cordialment.inici pàgina

XAVIER (23-7) - Benvolguts, Voldria saber quin circuit interessante es pot fer a peu que doni a algun riu per les muntanyes dels voltants de Valls. Moltes gràcies.

JOAN (24-7) - Hola, Estava revisant les activitats de la festa major de Picamoixons, i de sobte he vist que teniu publicades les nostres festes, però si el clicko nomès no em mostra informació de les nostres festes. Podrien agregar un enllaç a la plana web de la Associació de Veins?, en aquest espai, intentem mantenir informació actualitzada de les activitats que es realitzen al nostre poble, mitjançant aquesta entitat. Gràcies per endavant per la seva col·laboració.

ÀNGELA (25-7) - Bon dia, Ens posem en contacte amb vosaltres per demanar-vos, si fos possible, les dades de difusió de "Calaix de sastre". Moltes gràcies.

DOLORS (9-8) - Ben volguts senyors: m'interesa saber que val l'entrada al monestir de Santes Creus i si la visita es guiada o no, agrairia una resposta el més aviat possible.

JORDI (20-8) - Hola bon dia, estiuejo a la Joncosa del Montmell. Sóc aficionat a la bicicleta de muntanya i disfruto molt fent sortides amb un amic també de la Joncosa. Hem anat moltes vegades al Pla de Manlleu i també a Celma. El motiu d'aquest mail es veure si ens podeu ajudar a fer la nostra propera ruta. Ens agradaria visitar l'ermita de Sant Jaume de Montagut sortint des de Celma. Ens podeu dir quina és la millor manera d'arribar sense trepitjar el minim asfalt?. Gràcies.

RAFAEL (10-9) - Benvolguts senyors, estaria interessat en rebre informació sobre els allotjaments rurals de la seva comarca. A l'espera de les seves notícies reben una cordial salutació.

MARTA (24-9) - Som un grup de jubilats que voldríem fer una calçotada a finals de febrer, primers de març. Ens interessa anar prop de Montferri o Nulles i saber què podem anar a visitar que sigui interessant: amonestir de Montserrat de Jujol que ja coneixem, hi ha alguna altra possibilitat: algun castell o edifici interessant... església, museu, cooperativa vinícola, etc.?. Gràcies per la informació.

SIMON (26-9) - Bona tarda, desconec si aquest és un mitjà adient per contactar amb l'alcaldia o bé amb el departament corresponent a protecció civil del seu municipi, però estem molt interessats en contactar amb vostès a la major brevetat possible. Moltes gràcies.

CARME (11-10) - Serien tan amables de enviar-me per e-mail una fotografia del poble de la Masó al voltant dels anys 40-50? Molt agraïda. Estic fent un treball de recerca. Gràcies.inici pàgina

ANDREU (15-10) - Bon dia, m'han comentat que hi ha floristeries en que per fer regals de boda, fan rams de flors amb bitllets. Vosaltres oferiu aquest servei? En cas afirmatiu, em podeu indicar a quina de les vostres floristeries?. Gràcies i salutacions.

ÀNGELS (16-11) - Hola bon dia. Ens podeu facilitar un telèfon de contacte de la publicació “Calaix de Sastre”?. Gràcies.

ANTONI (18-11) - Bon dia. Em dirigeixo a vosaltres perquè voldria saber com puc assabentar-me de la normativa respecte a la lliure acampada per la zona del Pla de Manlleu. Vaig sol i m'agradaria poder acampar alguna vegada en una tenda petita i així gaudir millor d'aquest magnífic entorn. La meva intenció és fer excursions a peu en dies no festius, i poder passar la nit, encara que segurament no abans de la propera primavera. Moltes gràcies per la vostra atenció.

MANOLY (22-11) - Bona tarda voldria informació per un grup d’aproximadament 40 pax. Per anar el diumenge 2 de desembre a Santes Creus. Voldria saber si hi ha visites guiades i si hi ha algun restaurant que em pogués recomanar. Espero la seva resposta, una salutació.

JOAN (4-12) - Bona tarda, els agrairia informació de les Bodegues Joan Blanch, S.A., que segons Internet són a Puigpelat. La pagina que surt a Internet dona un telèfon equivocat de Barcelona. Salutacions.

LLUÍS (13-12) - Benvolguts senyors/ es: Per a la seva informació, adjunt els fair arribar programa dels actes de la pròxima Jornada d’Estudi de la Fundació Poblet, organitzada per al dissabte 15 de desembre. Ja em donaran reposta al respecte. Molt agraïts.

Tots els missatges anteriors s'han contestat el més ràpid i millor que hem pogut. Podeu veure els missatges rebuts en castellà clicant aquíinici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.