Comentaris 2006

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Comentaris 2001
Comentaris 2002
Comentaris 2003
Comentaris 2004
Comentaris 2005
Comentaris 2006
Comentaris 2007
Comentaris 2008
Comentaris 2010
Comentaris 2011
Comentaris 2012
Comentaris 2013
Comentaris 2014

Llibre de Visites de l'any 2006

Poden veure els missatges rebuts en castellà clicant aquí

LAIA (14-1) - Hola, m'agradaria donar-me de baixa del vostre butlleti. Gràcies.

SANDRA (16-1) - Benvolgut Ramon, Estic buscant a la vostra web la informació per la compra de calçots tal com em vàreu dir, pero enlloc no trobo l'enllaç que m'hi dugui. L'heu canviat de lloc o ja no disposeu d'aquest servei?. Gràcies.

CARME (16-1) - Benvolguts i benvolgudes, Us felicito per la vostra iniciativa que considero innovadora I molt atractiva. Rebeu salutacions cordials.

GEMMA (16-1) - Hola, Som una Empresa que ens dediquem a la organització de convencions, seminaris, incentius etc.... em vist les seves pàgines sobre Calçotades, però ens agradaria que ens fessin arribar mes coses a través del seu butlletí.

NÚRIA (17-1) - Benvolgut/da, Des del passat octubre l’Ajuntament d’Alcover ja té una pàgina web oficial. Ens agradaria que la féssiu constar a la llista d’enllaços de la pàgina dedicada a Alcover. Moltes gràcies per tot. Felicitats per la vostra web. Cordialment.

DOLORS (18-1) - Bon día, Estem elaborant una guia sobre la producció, distribució i consum de les fruites i hortalitzes a Espanya. En aquesta guia hi haurà informació sobre les fruites i hortalitzes en les diferents comunitats autònomes, denominacions d'origen, identificacions geogràfiques, etc. Per promocionar el consum del calçot necesitaríem una fotografia sobre la festa de la calçotada, gent cuinant calçots o menjant calçots. Aquesta foto la publicaríem a la guia, i per això necesitaríem que tingués una resolució de 300dpi i una mida d'una foto de 10x15cm. Si ens poguessiu enviar una foto d'aquestes característiques, us estaríem molt agraïts. Esperem la vostra resposta.inici pàgina

OSCAR (20-1) - Hola em podriau enviar el vostre butlleti. Gracies.

TONI (20-1) - Hola, No sabia de l'existencia d'aquesta pàg. Qué s'ha de fer per sortir?. Amb quines condicions?. etc. PD.Hi ha dades molt antigues.

FRANCISCO (20-1) - Bon dia. Albright & Wilson ja no existeix com a tal i fa 3 anys que va camviar de nom. Potser fora bo que actualitzin la guia. Salutacions.

JORDI (22-1) - Bon dia, Ja fa anys veiem a la vostres pàgines informació molt interessant de la comarca. Moltes gràcies.

FRANCESCA (25-1) - Hola, Tinc un allotjament de turisme rural a Farena, La Casa del Mas d'en Toni, m'agradaria rebre el butlletí i saber mes coses de qui sou i que feu. Amb quines cases rurals col.laboreu... Moltes gràcies.

SARA (1-2) - Ens interessa saber quin és el preu de la calçotada per a un grup de 25 persones (entre setmana, dimarts). Abans de fer la calçotada ens caldria disposar d'una sala on poder fer una reunió d'unes dues hores. Seria possible disposar d'una sala al mateix lloc on es fa la calçotada?. Moltes gràcies per la seva atenció. Cordialment.

PROFE (12-2) - Hola, En primer lloc enhorabona pel vostre butlletí. Us passo el nou correu per demanar-vos que canvieu aquesta adreça per la que faré servir a partir d'ara, ja que l'altra l'elimino.

JOAN (13-2) - Hola, voldria saber si algú em pot recomanar un lloc on fer una calçotada a l'aire lliure (si encara deixen) pel voltant de Valls, on ja hi hagi graelles, etc... L'altre dia vam anar a l'ermita del Remei (Alcover) a treure el nas, doncs, m'havien comentat que abans es podia, pero o no les vam saber trobar o les han tret. Entenc que amb el tema focs la cosa està cada cop més "xunga" i suposo que moltes de les barbacoes que hi havia a l'aire lliure han estat clausurades. A veure si em doneu un cop de ma. Moltes gràcies.

SERGI (20-2) - Bones, som alumnes del Col.legi Episcopal de Lleida i estem fent un treball sobre els monestirs: Voliem saber quina es la definició de les paraules "Vida contemplativa", "Lectio divina", "vida monastica", "Ora et labora". Gracies.

ELISABETH (20-2) - Estic interessada en rebre les novetats de l'Alt Camp, sòc de Valls i visc a Andorra.

RIUDARENES (2-3) - Estic interessat en aconseguir ceps de pansa roja per a plantar una vinya d'ús personal.inici pàgina

ESTER (7-3) - Benvolguts/des, M’adreço a vostès per informar-me que cal fer per poder actualitzar l'oferta cultural del Museu Municipal d’Alcover, concretament pel que fa a la nostra nova sala d’exposició permanent de paleontología (recentment inaugurada) i l’oferta d’una ruta urbana pel centre històric de la vila. Esperant la vostra resposta. Atentament.

BABETTE (8-3) - Hola, A partir d'avui podeu consultar la nostra pàgina web de la TRACA (Turisme Rural de l'Alt Camp): http://www.latraca.org. Tenim un link a la vostra pàgina, i ens agradaría que posesiu un link a la vostra.

LAIA (8-3) - Bona tarda!. Estem organitzant una calçotada, i ens agradaria regalar als comensals un pitet amb el nom del poble estampat. Sabeu d'alguna empresa tarragonina que s'hi dediqui? Cal dir que el pressupost és una miqueta ajustat. Moltes gràcies per la vostra atenció!.

IKER (9-3) - Bones, valoro molt la meva presència a la seva web i a l'abast que m'ofereix. M'agrada dirigir les meves comunicacions via web i mail. És per això que m'agradaria apareguès a la seva plana web un enllaç a la web de l'empresa que estic construint. És possible?. Atentament.

JULI (25-3) - Hola, molt bona nit!!. Estava navegant per la xarxa i m'he trobat la pagina de l'Alt Camp, jo no sabia que existís, i m'agradat molt¡¡¡. Bé, he pensat de posar un anunci ven guai de la meva primera fleca que tindré a Rodonyà. Es dirà la Fleca d'en Marc, jo sóc el Juli, però la fleca anirà a nom del meu fill Marc. Fins aviat, una salutació. Quedo a la espera de les vostres noticies. Atentament.

GEMMA (15-4) - M'agradaria saber els barris en que es divideix la poblaciò de Torredembarra. Tinc interés per comprar una vivenda per la zona. Gracies per endevant.

ENRIC (3-5) - Estimats Senyors: per la present els informem de que el nostre nou núm de fax es el 977 60 68 62. Quedant el núm. de telf. el que hi havia anteriorment. Per l'anterior preguem que aquests canvis constin a l'anunci que tenim amb Vostès. Aprofitem l'ocasió per saludar-los molt atentament.inici pàgina

ESTER (3-5) - Benvolguts/es, M’adreço a vosaltres com a responsable de la promoció turística d’Alcover, per anotar que a l’apartat sobre la població d’Alcover hi ha una errada referida a la Fira del Remei. Des de fa uns anys el nom d’aquesta fira ha canviat i per tal de què surti actualitzat a la web hi hauria de constar: Fira de Bandolers. Cordialment.

JOAN (8-5) - Hola, bon dia. Adjunto adreça de l'entitat cultural "Sal Grosa" de Valls, per què surti a la vostra pàgina. Salutacions.

ARNAU (14-5) - Hola! He estat visitant la seva web, i m'agradaria enviar-los algunes fotos actualitzades de Nulles. Per si els poden ser d'utilitat.

FRANCESC (2-6) - Em comunico amb vostés per informar-los d'un canvi en la botiga Mobles Tomàs que ja disposa de correu electrònic i en molt poc d'una pàgina web. Si-us-plau incloguin la informació, els hi agrairiem. Gràcies i felicitats per la web, es molt complerta !!!!. Atentament.

ALBA (8-6) - Bon dia, sóc la nova propietària de Finques Alcover i voldria canviar algunes dades de la vostra pàgina, els telèfons s'han de substituir i si voleu fer constar també el meu email. Donant-li les gràcies per endavant rebeu una cordial salutació.

PEPI (9-6) - A la pàg. web a l'apartat sobre les biblioteques públiques, falta la Biblioteca d'Alcover. Espero que la introdueixin ben aviat. Gràcies.

JOSEP M. (12-7) - Si vols fer un regal d'art, tinc a la teva disposició una exposició permanent al meu estudi de Valls, que pots visitar sense cap compromís.

GERARD (21-7) - Hola Ramón, m’he fixat que en l’apartat de restaurants de Picamoixons hi ha també un restaurant que es diu El Celler, que ja fa molts anys que està tancat. Salutacions.

XÈNIA (24-7) - Estaria interessada en saber si aquest any també tindrà lloc la cursa atlètica que cada estiu celebra el seu municipi d'Alcover. En cas afirmatiu, m'agradaria saber quin dia i a quina hora és, i, a pogué ser, els seus premis. Una cordial salutació.

OLGA (28-7) - Hola! Us facilitem l'adreça de la nostra web de l'Institut d'Estudis Vallencs, per si creieu interessant incloure-la a l'apartat d'entitats i/o cultura dels enllaços webs de l'Alt Camp. Gràcies!!!!inici pàgina

ASUN (29-7) - Bona nit amics que feu possible aquesta web tan interessant de l'Alt Camp. El present mail serveix per felicitar-vos per la vostra feina i per demanar-vos una petita qüestió si fos possible. M'agradaria aconseguir la foto que us adjunto amb una mica més de qualitat si fos possible. Us explico... la meva mare es nascuda a Bràfim... ella va néixer a l'ermita del Lloret, bé, no exactament allí, els avis eren els ermitans i vivien a la caseta del costat de l'ermita. Ara tinc entés que es un restaurant. Bé...Tant es!....el fet és que tinc una amiga pintora a la qual li he demanat que em faci un cuadre de la foto per tal de poder regalar-li a la mare per Nadal ja que jo no hi vaig sovint al poble i no la puc fer, però just aquesta foto no te una qualitat massa bona i per molt que intento arreglar-la i retocar-la no en surto. Impresa no queda gaire nítida i per tant el cuadre no es pot fer amb precissió. Us vull demanar si poguéssiu enviar-me alguna postal de la foto o la mateixa foto en millor qualitat o em diguéssiu d'on va sortir aquesta preciosa fotografía per tal de fer un meravellós cuadre i donar una alegría a la mare. Ella fa molts anys que no ha tornat. No us ho demano de gratis eh? Si puc aconseguir la foto original us puc pagar per ella la quantitat que em demaneu o fer un donatiu...el que calgui per tal de fer feliç a una mare. De totes maneres ja se que es molt difícil i que segur que no teniu temps per tonteries. Agraeixo la vostra atenció i perdoneu si us he causat alguna molèstia. Rebeu una cordial salutació. | (30-7) - Ostras Ramon!!!!!. Ara si que m'heu deixat bocabadada. Moltíssimes gràcies noi! Això si que son fotos!. Ja les he impreses i son impressionants. D'aquí sí que sortirà un cuadre bonic bonic. Era molt important per mi aconssegir un model el més real possible i gràcies a vosaltres s'ha pogut fer realitat. Us estic molt agraïda de debó. Rebeu una cordial salutació...Quan estigui el quadre fet, t'enviaré una foto perquè el vegis. Grácies una vegada més i fins una altra ocassió.

JOSEP (29-8) - Amics, algú em podría dir on trobar les publicacions en audio que s'han fet d'en Jaume Boada Rafí, gracies.

JORDI (20-9) - Bon dia, M’agradaria incloure la meva empresa d’informàtica Cat-Sport dins del seu directori. Podria indicar-me els passos a seguir?. Moltíssimes gràcies.

ELENA (21-9) - Hola!. Ens agraderia que la nostra adreça (L'Illa Immobiliària) sortis a la vostra página, agrairia informacio.

RAMON (15-10) - Restaurant les Arades a Vilabella. Catering, menjars per a grups i per encàrrec. Fem el que volgueu, possibilitat de tenir el restaurant solament a disposició del grup. Ambient acollidor, tracte familiar.

ESTER (19-10) - Restaurant Casa Gurí a la Masó, especialitat en calçotades, cuina de mercat i essencialment mediterrània. Obert cada dia excepte els dimarts. Menú diari de dilluns a divendres.inici pàgina

DÈVORA (20-10) - Bon dia, El motiu del següent e-mail és demanar-li si és possible que m'enviin informació sobre el monestir de Santes Creus i, molt especialment, sobre l'audiovisual que tenen. Molt atentament.

JOSEP (25-10) - Moltiiiisimes gràcies... de debó !! hi ha webs que mai responen els emails... es d'agrair...

NÚRIA (28-10) - Benvolgut Ramon, De part de la carnisseria cal Cortiella t'informo que tenen pàgina web i estaria bé -si és possible- que la incloguessis a l'apartat corresponent de la teva web. Gràcies. Cordialment.

DÚNIA (10-11) - Hola! sóc de Valls. Estic estudiant 1r d'INEF a Lleida i ens han encarregat un treball. M'agradaria saber si en el vostre àmbit comarcal es realitzen jocs i/o esports tradicionals d'adults en els diversos monestirs, santuaris o ermites dels voltants. Si teniu informació, us demanaria si us plau que me la féssiu arribar. Moltes gràcies! Fins aviat.

CARME (14-11) - Bona tarda!. Sóc una ciutadana de Valls i m'adreço a vosaltres per si em podeu adreçar a qualsevol font d'informació on pugui trobar informació del poble de Miramar. Estic fent un treball i no he trobat molt poca cosa al respecte. Gràcies, | (15-11) - Quina Rapidesa!. Moltes gràcies, em serà molt útil "L'obra humana més bella és la de ser útil al pròxim". (Sòfocles).

JOSEP (25-11) - Hola he intentat a traves de la vostra web de trobar alguna empresa que vengui calçots. I no he trobat res. Hem podrieu dir, si ja es poden comprar calçots?? i on podria trobar-ne?? Ens agradaria fer una calçotada el dia 4-5 de novembre... ja hi ha calçots?? moltes gràcieeess...

JULIO (9-12) - Cerco calçotada popular per Tarragona. Som una colla de gent de Madrid que volem passar uns díes per les muntanyes de Tarragona i participar en alguna calçotada popular en algun dels pobles de la zona. ¿Algú ens pot recomanar una calçotada popular (festes majors,..etc)?. Gràcies per endavant!.

JOSEP (22-12) - Soc productor de nous, i m' han dit que a Alio i ha una industria transformadora de fruits secs. Agrairé em donguin les senyes d' aquesta industria.

MAR (28-12) - Senyors/es.: Prego ens envieu informació referent a la MASIA MAS MOLETS. Salutacións.

Tots els missatges anteriors s'han contestat el més ràpid i millor que hem pogut. Els correus rebuts en castellà els trobareu aquíinici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.