Comentaris 2005

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Comentaris 2001
Comentaris 2002
Comentaris 2003
Comentaris 2004
Comentaris 2005
Comentaris 2006
Comentaris 2007
Comentaris 2008
Comentaris 2010
Comentaris 2011
Comentaris 2012
Comentaris 2013
Comentaris 2014

Llibre de Visites de l'any 2005

NORMA (4-1) Estic buscant la lletra de les següents cançons: La puntaire - No aconseguiran - Quatre Flames - Poble de tots - Si un dia soc terra - El cant del poble - Catalunya plora. Corresponen al disc Catalunya Triomfant del cantant RAMON CALDUCH. Aquí a l’Argentina no ho puc trobar.

GABRIEL (6-1) Festa de la Calçotada. Fa falta reservar lloc, o es una festa oberta a tothom?. A quina hora comença?.

EVA (8-1) Quants habitants té Alcover en aquests moments?.

FRANK (11-1) Bon dia, he llegit amb molt d'interès la seva informació sobre la venda de Calçots. Soc alemany i visc prop de Colònia. He estat alguns cops a Valls i m'encanta la cuina catalana tradicional, especialment la Calçotada. La pregunta és si hi ha la possibilitat d'enviar un "Paquet de la Calçotada". Lògicament la segona pregunta és sobre el preu del transport. Crec que es te que enviar el paquet per avió o via transport especial. Si veiem una solució, jo personalment estic segur que hi ha aquí més persones que compraran un o més paquets.

NÚRIA (14-1) Hola! Us escric des de "La Fura" (una revista de l'Alt i Baix Penedès i sud de l'Anoia amb una difusió setmanal de 25.947 exemplars controlats per l'OJD) per demanar-vos si em podíeu fer arribar alguna fotografia del "Paquet de la Calçotada", ja que ens agradaria recomanar-la als nostres lectors. Moltíssimes gràcies.

FRANCIS (Bèlgica) (22-1) Digui'm, Vostè podria dir-me l'adreça d'Àlvar Suñol a Rubí? Jo tenia la seva adreça, però la he perdut. Jo voldria enviar-li una targeta pel seu 70 aniversari. Si no pot aconseguir l'adreça, cap problema. Salut.

MAS DEL PLATA (25-1) Ens dirigim a vostès per tal de fer una correcció sobre el telèfon del restaurant Mas del Plata (Cabra del Camp). Els agrairíem que introduïssin aquesta modificació. Rebin una cordial salutació.inici pàgina

RESTAURANT DEL PLA (25-1) Ens dirigim a vostès perquè, en haver vist la pàgina web ens adonem que hi falta el restaurant Pla de Santa Maria. Rebin una cordial salutació.

DAVID (26-1) Hola i gràcies per endavant per llegir-me i intentar ajudar-me. Tinc un parell de estions: 1) On puc comprar calçots a Madrid o voltants en aquesta època? - 2) Com es couen els calçots? Quina és la forma típica de cuinar-los a Catalunya?. Gràcies de nou.

MAX (1-2) Hola, Som un grup d'estudiants estrangers a Barcelona. Voldríem sapiguer quines dates podem sortir per a conèixer i participar de les famoses calçotades. Dependrà d'aquesta informació per animar-nos. Gràcies per la seva ajuda. Salut. Max, Lucia i quatre persones més.

MARGA (2-2) Hola, si podeu passar signatures, podrem salvar el poble de Querol d'un projecte d'urbanització que destruiria l'entorn verge. Salutacions.

ASSUMPTA (16-2) Hola, bon dia. Preciso informació urgent dels formats de Castells que podeu oferir per un sopar a Barcelona el dia 25 d'abril i el cost del mateix. Trucar urgent.

MANEL (16-2) Hola, Represento un grup de 16 a 20 persones que estem interessades a visitar el vostre monestir de Santes Creus el dia 5 de març. Ens interessaria una visita comentada, si va bé, cap a les 12 o 12,30, ja que ens reunim amics procedents de diferents llocs (València, Barcelona). Em podríeu confirmar la visita, si us plau?. Gràcies per endavant.

OSCAR (1-3) Bona tarda. En primer lloc els felicito per la pàgina web, on pot trobar-se tota la informació necessària sobre el "calçot". En segon lloc, i ja que Vostès ho sol·liciten, els informo que al nostre municipi -Creixell- s'ha inaugurat, fa menys de dos anys, un restaurant, els ancestres i antecessors familiars del qual, van dedicar el seu bon fer a la divulgació del "calçot" i de la seva "salsa". Es tracta del conegut "Calçot de la Mora", avui situat al peu de la N-340, entre els pobles de Creixell i Roda de Barà (Tarragonès). El propietari que regenta el restaurant és ja la tercera generació de la família. Els hi aconsello que es passin a menjar l'autèntica "calçotada", gaudiran, estic convençut. A més és de poca capacitat (40 persones) i d'ambient familiar i agradable. I amb un bon celler. Sempre s'ha de trucar per trobar taula. Aquest any formen part també de la famosa "Ruta del Xató", però això ja es un altre tema.

FERNANDO (2-3) Hola, he vist la vostra pàgina, ok esta molt bé. Aprofito per enviar-vos l'e-mail i la pàgina web que no figura a les meves dades. Gràcies. Atentament: Fredi Grupo Ofiexperts.

ANTONI (2-3) Senyors, Contactem amb vostès per tal d'exposar que som una empresa d'Enginyeria, i que estaríem interessats en que ens incloguessin en el Directori d'Activitats, per la qual cosa els agrairíem que ens trametin les condicions. Salutacions. DITECSAinici pàgina

ARNAU (3-3) He visitat la web de l'Alt Camp i a la llista de restaurants he vist que n'hi ha alguns que donen accés a la pàgina web del restaurant amb un link, i altres no. El restaurant Cal Mosso també té pàgina web. Podrien incorporar-hi el link?. Gràcies.

CONCHITA (10-3) Maig 2005. Festes del Roser de les Pobles (dies 7 i 8 de maig) - 135è Aniversari de la Mare de Déu del Roser | (5-4) Hola per fi tinc les dades de la Festa Major de Les Pobles. Dissabte 7 de maig – Mati: Inauguració de tots els carrers del poble engalanats, a les 12 hores, processó del "pa beneit" i després Missa cantada de Festa Major. – Tarda: A les 18 hores, processó Mare de Déu del Roser, a les 19 hores, Ball de Tarda amb orquestra. – Nit: A les 24 hores, Ball de Nit, amb Concert a càrrec de l'orquestra. --- Diumenge 8 de Maig: A les 17 hores Cant litúrgic per Coral, a l'Església, a les 21 hores Correfoc pels carrers. --- Dilluns 9 de maig: A les 20 hores, Sardinada, preus mòdics. Moltes gràcies.

IMMA (12-3) Hola, Som un matrimoni jove que a l'estiu tindrem els pares que ja són grans amb nosaltres (2 persones) i que per aquest motiu estem buscant per aquestes dates un xalet o masia. La situació hauria de ser per l'Alt Camp o la Conca de Barberà, pels voltants de Montblanc o Valls. Gràcies.

ERNEST (16-3) Molt bones, em dic Ernest i tinc un taller de motocicletes i quads a Valls. M'agradaria posar publicitat a la vostra pàgina, així dons estaria molt agraït en rebre la informació necessària per fer-ho i la tarifa de preus. Moltes gràcies, Ernest – METMOTO – Ernest – Venda i reparació de motocicleta – Quad i ATV – Banc de potència - H.H.M Dinamometer.

FUNDACIÓ ABERTIS (22-3) El president de la Fundació Abertis, Miquel Roca Junyent, es complau a convidar-vos a la IV Jornada sobre “El turisme rural a Catalunya: una aposta mediambiental i de qualitat”. Palau de la Música Catalana (Sala de Música de Cambra) el 19 d’abril de 2005.

EUGÈNIA (24-3) Adjuntem invitació per a la inauguració de l'exposició de l'artista Eulàlia Borrut que tindrà lloc el proper divendres 25 de Març a les 20,30 h a la Galeria d’Art El Portal de Sant Andreu de la Barca (Barcelona). Una Salutació

MARKUS (25-3) Estimats senyors/es, Per a la coneguda revista alemanya "Alles über Wein“ (tot sobre el vi) el periodista André Dominé (autor de: "El vino“, editorial Könemann publicat entre molts d'altres països també a l'Estat espanyol) i el fotògraf Markus Bassler, especialitzat en el tema del vi i resident a Catalunya, voldrien publicar un reportatge ampli i profund sobre els cellers modernistes catalans que es publicarà a l'octubre d'aquest any 2005. El reportatge parla de l'arquitectura modernista, però també descriu els cellers i els seus vins (amb fotografia i text). Per aprofundir s'inclouen obres modernistes en general de la zona, referències de gastronomia i hotels (amb fotografia i text) en una pàginainici pàgina addicional. Li agrairíem si vostès ens podrien facilitar per endavant tota la informació disponible sobre els cellers modernistes de vi de la seva regió (incloent-hi obres modernistes com cases, capelles, fàbriques) i addicionalment de la gastronomia incloent-hi els millors restaurants. També els hi agrairíem si vostès ens podrien facilitar noms de institucions, empreses, hotels i gastronomia que podrien ajudar-nos a cobrir les despeses d'hotels i restaurants. La data del reportatge fotogràfic i la recerca periodística serà aproximadament a mitjans de maig. Els hi enviem cordials salutacions.

RAMON (30-3) Gràcies per la informació, us convidem a obrir una porta de col·laboració per la promoció del modernisme agrari i ajudar-nos a impulsar el projecte Ruta Agrària Modernista que és una realitat i sintonitza perfectament amb el contingut del missatge. Tot esperant continuar col·laborant, salutacions.

MIGUEL A. (22-4) A la pàgina de Nulles, poseu que les festes d'estiu són al juny, i no es així, es celebren coincidint amb l'últim cap de setmana de juliol, en que els dos dies, dissabte i diumenge, siguin del mes de juliol. Gràcies.

GREMI (29-4) Voldria informació sobre cursets a l'estiu a diferents comarques de Catalunya, temes d'art, humanitats, socials, idiomes. Moltes gràcies.

MERITXELL (6-5) Bona tarda, Des del poble d’Aiguafreda (Vallès Oriental), hem posat en funcionament un espai destinat a tots els joves del municipi, un Punt d’Informació Juvenil. Els agrairia, si no és molta molèstia, que em fessin arribar per correu electrònic o ordinari, tota la informació i ofertes de viatges de l’any 2005 de forma gratuïta de la seva comarca (hotels, apartaments, hostals, rutes, turisme rural, gastronomia, festes populars...) per poder assessorar, informar i orientar a tots els joves que em demanen informació sobre la seva comarca. Per altra banda, aquesta informació ens serà de gran utilitat per a poder elaborar una viatgeteca completa amb informació d’arreu del món. Moltes gràcies i salutacions.

TONI (6-5) Agrairem la seva autorització per a utilitzar la fotografia de Farena que apareix en la seva Web, per a incloure-la a la nostra. Gràcies anticipades.

MANEL (7-5) Bones!! Tinc una pregunta: m'agradaria usar una imatge que tens/teniu a la web del altcamp. No se si es del vostre propi disseny, si és així us demano si tinc permís per usar-la i si no es vostra i si sabeu de qui és per demanar-li permís. Es per usar-la en un cartell. Gràcies anticipades!!.

ANNA (10-5) Som un grup d'amics que busquem una masia gran per poder muntar una casa de colònies, es igual el lloc.

NÚRIA (13-5) Molt bon dia, estic interessada en poder tenir adreces de la Guardia Civil i també dels Guardes Forestals o bé telèfon de contacte de: Pont d'Armentera, Querol, Valls, Tarragona. O bé que em pugueu dir a on dirigir-me. Estic mirant a les web i no trobo res. Moltes gràcies d'antuvi. Sóc ciutadana de Barcelona.inici pàgina

JOSÉ A. (27-5) Cerco l'adreça d'un magatzem d'útils de la construcció i de materials, entre aquests últims disposen d'unes lloses de pedra arenisca extretes d'una de les canteres d'Alcover. Aquest magatzem es troba en un petit polígon a la sortida del poble. Els hi pregaria que m'indiquessin l'adreça i un telèfon de contacte. <> (30-5) Els hi agraeixo la rapidesa i el concret de la seva informació. He pogut contactar amb la dita empresa i ser atès molt amablement. Si els hi puc ser útil alguna vegada ho seré amb molt de gust.

DAVID (2-6) Hola! Al Gall Roig de Puigpelat no responen al telèfon que teniu a la web, sinó al 977 61 40 86 (el deuen haver canviat). Moltes gràcies per la vostra web!.

MARIO (14-6) - Altre allotjament a l'Alt Camp: al Pla de Manlleu (Aiguamúrcia) Les Pinedes - Masia les pinedes.

OSCAR (20-6) - A l'atenció del regidor de festes de l'ajuntament de... Sóc el representant de Maria José Suarez (miss Espanya i presentadora de televisió), per si volen contractar a la meva representada per fer el pregó o qualsevol activitat relacionada amb el seu municipi. Puc facilitar fotos de Maria José. Atentament, una salutació.

LES ARADES (6-7) - Nou restaurant: Bar-restaurant Les Arades - Camí de Montferri, s/n - 43886 Vilabella.

PABLO (13-7) - Estimat webmaster: He visitat recentment el seu lloc web i donada la temàtica del mateix considero que podría interessar-li facilitar als seus usuaris un link al nostre lloc web habitamos.com. Una web nova d'anuncis classificats gratuïts per a tota Espanya: cotxes d'ocasió, feina, compra, venda, segona mà. El portal és de caràcter gratuït per als usuaris i s'està consolidan com una de les pàgines més vistes d'Espanya (font: alexa.com). Si vol podem incluir un link de tornada a la seva pàgina des del nostre portal, el qual ja compta amb més de 15.000 visitants per dia. Moltes gràcies per la seva atenció i no dubti en visitar-nos. Una salutació cordial.

DOMINGO (14-7) - Bon dia. Hem fet la pàgina web del Restaurant de Puigpelat El Gall Roig. Podeu actualitzar la informació que teniu amb la seva web?. Gràcies.

BOULEVARD 9 (16-7) - Som una agencia de multiserveis de proximitat, oci i cultura de Torredembarra. Tenim tot tipus de proveïdors, amb la millor relació qualitat-preu.

XAVIER (21-7) - Molt bones. Voldria saber com puc modificar la informació que apareix en el vincle on hi surt la meva empresa. M'agradaria incloure-hi la direcció URL ja que no hi surt i altres empreses l'hi tenen. Moltes gràcies.inici pàgina

JOAQUIN (27-7) - Hola, sóc un noi de Múrcia i voldría sapiguer si vostés tenen l'e-mail o podríen posar-me en contacte amb el Màgic Andreu per què des de fa unes dues setmanes estic buscant el seu llibre: "La magia que tú puedes hacer", i em diuen que s'ha esgotat i voldria sapiguer si es farà  una nova edició del mateix. Us escric per què, com he vist a la vostra pàgina un comentari d'ell, he pensat que vosaltres podrieu posar-me en contacte. Ho agrairía enormement. Gràcies.

JOAN (29-7) - Voldría que la meva empresa figurès a la llista de fusteries de l'Alt Camp, ja que l’he consultada i no hi figuro. La meva adreça es: Fusteria Joan Segú - c/. Roser,  19 - 43886 Vilabella.

JUAN A. (29-7) - Bon dia: Som un grup d'empreses i tenim un directori denominat "Alquileres de Vehículos", en el qual estàn incluïts empreses de lloguer de cotxes, furgonetes, autocaravanes, grues i altres empreses relacionades amb l'Oci i el Turisme. Navegant a internet ens hem fixat en la seva web i ens agradaria sapiguer si estaríen interessats a realitzar un intercanvi d'enllaços del qual ens veuriem mutuament beneficiats. Quedem a l'espera de la seva resposta, una cordial salutació.

JUAN R. (9-8) - A finals de mes passarem uns dies a la seva comarca. Per aixó els hi agrairia m'enviïn tota l'informació que dispossin sobre visites i excursions a realitzar. Moltes gràcies.

INFOECOLOGIA (11-9) - Os volem enviar el següent enllaç http://www.infoecologia.com Revista virtual especialitzada en ecologia i medi ambient, el·laborada per periodistes especialitzats d'Espanya, per què tots ens poguem conscienciar cada dia de que cuidar aquest món es la nostra responsabilitat. Notícies, actualitat, consells i pistes sobre biodiversitat, ecoempreses, energies renovables, ecopolítica, opinió i molt més... Infoecología es una web espanyola i no rep financiació de cap organització, ni pública ni privada. No té patrocinadors ni publicitat pagada; així mateix, no és de caràcter comercial, ni ingressa cap quantitat de diners per cap concepte, sinó que el seu manteniment es costejat pels seus impulsors, poguent-se considerar (segons la LSSI) una pàgina personal. Una salutació, Equip Infoecologia.

SANDRA (20-9) - Hola!. He llegit a la vostra web que disposeu d'un servei de compra de calçots, mitjançant el qual s'envien a domicili? No he sabut trobar més informació i el fet es que m'interessaria bastant com a tarragonina que sóc amb tot i que resideixo des de fa un temps a Utrera (Sevilla). Em podeu passar més informació de tot plegat?. Merci!.inici pàgina

RAÜL (22-9) - Hola, que tal. El motiu d'aquest missatge es per veure si algu hem pot dir com contactar amb l'Associació d'Amics de les Muntanyes de Prades, de Farena. Per sapiguer les activitats que fan. Moltes gràcies. | (24-9) - Bon dia, Sr. Ramon. Moltes gràcies per contestar al meu missatge. Si sou de caminar espero que en alguna de les sortides ens poguem conèixer. Fins aviat. Salutacions.

JORDI (4-10) - En el seu directori no esta inclòs Serveis Integrals de Publicitat MADVI, S.L. Activitat: Reclam publicitari, tèxtil, serigrafia, tampografia, lasser, plotter, disseny i imatge, retolació, projectes especials, etc, etc. Salutacions.

HEINRICH (4-10) - Bona nit, voldria presentar-me: torno d'un viatge a Barcelona i a Vilassar. He grabat un CD amb obres d'orgue de Robert de la Riba (que estarà publicat a l'estiu del 2006). Un dels seus amics m'ha donat el CD de l'Assoc. de Fotografia amb fotos de Robert i volia dir-li que són molt molt interessants i boniques. Robert va ser un mestre de la fotografia. Bona continuació amb l'Associació i salutacions cordials!. Heinrich..., organista i fotògraf (Alemanya).

KATIE (6-10) - Vaig llegir que hi ha una festa "agropecuària" al novembre, i perquè treballo per a una revista en anglès (que es diu "Resident Costa Daurada") voldría posar un anunci en la nostra revista a la secció de 'listings' (la guia per al mes que ve). Doncs, només se que vaig llegir a Internet sobre alguna festa... ¿Poden informar-me més? Hi ha festes així a l'Alt Camp durant el mes de novembre? Si no, o si tenen informació sobre quelcom diferent que a lo millor m'interessaria, poden dir-m'ho. Moltíssimes gràcies.

JOAN (14-10) - Bon dia, En el Costumari Català hi consta que a Alcover encara es conserva la tradicional cantada de Serralavella (a mitja quaresma). Des d'Ullastrell, on també es conserva aquesta antiga tradició, volem potenciar aquesta festa l'any vinent i ens agradaria saber si seria possible parlar amb algú que porti o dinamitzi aquesta festa (entitat/regidor,...). Moltes gràcies.

TOMÀS (18-10) - Senyors, em dirigeixo a Vostès per demanar-los que em facilitin les adreces (postal i informàtica) i els telèfons dels Clubs d'Atletisme de la Ciutat de Valls. Gràcies.

VIAJAMOS JUNTOS (19-10) - Vols posar-te en contacte amb gent que vol compartir cotxe, despeses de benzina i peatges?. www.viajamosjuntos.com. Uneix-te a la comunitat per compartir cotxe!.

JULIO (24-10) - Podrien dir-me el preu d'admisió a Santes Creus? No el trobo a la seva pàgina web.inici pàgina

ANTONIO (1-11) - Cerco a Pedro Vidal Fernández, sóc el seu amic Antonio Rodríguez Rossetti (de Madrid), he perdut el seu telèfon i se que s'ha mudat a aquesta comarca (anteriorment vivia a l'Hospitalet de Llobregat). Per favor si algú el coneix, els hi pregaria que li donguesin la meva adreça d'e-mail per que es posi en contacte amb mi (la seva muller es diu Victoria). Gràcies per endavant.

GESNAME (3-11) - Bona tarda: ens posem en contacte amb Vostés, per tal de poguer donar d'alta la nostra empresa al Directori: Assegurances – Crédito y Caución. Rebin una cordial salutació.

TERESA (7-11) - Ens agradaria anunciar la propera xerrada sobre dietética el proper dia 12 a les 10:30 en el nostre centre. Agraïm el seu servei, per qualsevol problema li agrairia es posses en contacte amb nosaltres.

OLGA (14-11) - Fent una ruta GR des de la muntanya del Montagut, a Santes Creus hi ha un punt on hi ha una masia que s'està esplanant i just en aquest lloc es perden les senyals del GR. Crec que s'haurien de respectar aquests senyals, que tant bé van a la gent que ens agrada la natura.

INÉS (21-11) - Sóc genealogista i estic buscant alguna persona que es dediqui a la genealogia a Aiguamúrcia. Necessito algunes dades de la Família Cardó. Moltes gràcies.

SERGI (26-11) - Voldria conèixer com he de fer per poder constar al Directori de l’Alt Camp, i el cost que té anualment. En cas que fos gratuït, agrairia que es dongués d’alta la meva empresa. Moltes gràcies.

JUAN JOSÉ (29-12) - Salutacions, m'agradaría rebré informacio o dir-me on aconseguir-la, fotos, web, etc... d'un parc temàtic on hi ha les figures de Mazinger Z, Marco, el castell de Ruy, etc. He averiguat que es troba a l'urbanització Mas del Plata del Pla de Santa Maria. Els hi estaría eternament agraït. Si us plau enviin qualsevol informació.

Tots els missatges anteriors s'han contestat el més ràpid i millor que hem pogut.inici pàgina
 

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.