Comentaris 2004

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Comentaris 2001
Comentaris 2002
Comentaris 2003
Comentaris 2004
Comentaris 2005
Comentaris 2006
Comentaris 2007
Comentaris 2008
Comentaris 2010
Comentaris 2011
Comentaris 2012
Comentaris 2013
Comentaris 2014

Llibre de Visites de l'any 2004

FREDERIC (19-1) Bona tarda, som un grup d'amics buscant un restaurant típic per menjar uns Calçots a mitjans de febrer. Teniu un llistat d'alguns llocs recomanats en aquesta activitat a la regió, on pugui trucar per fer una reserva?. Moltes gràcies.

MONTSE (20-1) Bon dia, m'agradaria que m'informéssiu de les següents qüestions: 1- On comprar Calçots amb garanties i quin preu seria normal; 2- Quants Calçots s'han de preveure per persona; 3- Quant temps poden aguantar els Calçots des de que els compres fins que te'ls menges. Agraint-vos per endavant la vostra atenció, salutacions des de València.

DOLORS (26-1) Acabo de copiar la recepta de la Salsa de Calçots perquè uns companys de la feina la volien. Segons els corrector del programa de Word hi ha alguna cosa a corregir. Moltes gràcies per la recepta.

ISABEL (26-1) Soc del poble de Sabiñanigo (Osca) i tots els anys fem una Calçotada. M'agradaria sapiguer on puc comprar els típics pitets que fan servir a Catalunya per menjar els Calçots. També voldria sapiguer si les nyores poden trobar-se a qualsevol comerç. Moltes gràcies 

M. TERESA (28-1) Senyors, dintre de pocs dies farem una visita turística per la seva comarca i entre altres llocs, ens agradaria poder visitar a Montferri el santuari modernista de Montserrat. Els estaríem molt agraïts si ens pugessin facilitar l'horari de visita. Moltes gràcies des de Cassà de la Selva (Gironès).

MARIAN (29-1) Hola, el diumenge 15 de febrer volem organitzar, unes 10 persones, una Calçotada. Ens agradaria trobar un lloc el més autèntic possible, potser a on puguem cuinar nosaltres mateixos o si ens serveixen que fos el més rural possible. Em podrien informar. Gràcies i salutacions. | (12-2) - Gràcies per la informació, aquest diumenge anirem al lloc recomanat, jo os diré que tal. Salutacions.inici pàgina

MERCÈ (30-1) Som un grup de l'Associació d'Est de Barcelona, que representa a 21 països de l'est d'Europa. Tenim pensat visitar el monestir de Santes Creus el 21 de febrer. Voldríem sapiguer el preu de l'entrada i el preu del serveis del guia local per les explicacions. Podrien si us plau donar-nos aquesta informació?. Moltes gràcies i salutacions cordials. | (3-2) - Si us plau, podríeu enviar-nos l'e-mail de l'oficina de turisme de Santes Creus, el horari en que treballen no puc trucar i és millor que enviï un e-mail. Moltes gràcies i salutacions cordials.

VERÒNICA (2-2) Bona tarda. Uns amics voldrien organitzar una sortida a Valls i fer una Calçotada a l'aire lliure. Hi ha algun lloc que estigui habilitat per fer-ho?. Salutacions.

FRANCESC (8-2) Hola!, Volem anar el dissabte 14 a visitar Santes Creus. Saben vostès si hi ha visites guiades al monestir i amb quins horaris?. Gràcies.

NÚRIA (22-3) Benvolgut senyors, escric per demanar-li informació sobre les tarifes d'entrada i visita guiada al monestir de Santes Creus per a un grup de 50 persones aproximadament pel diumenge 6 de juny. Moltes gràcies.

KATHY (15-3) Dos amics meus dels EEUU arriben el 17 de març i voldria portar-los a un restaurant per fer la Calçotada. Visc a Barcelona però tinc cotxe. Quin restaurant podeu recomanar-me?. Gràcies.

ASSOCIACIÓ CÉSAR MARTINELL (1-4) Us suggerim que el proper dissabte 03/04/03 miréssiu el programa de TV2 a les 21:30  CATALUNYA, PARADA i FONDA. Es parlarà de la Ruta Agrària Modernista, també es farà una pinzellada de la fita pel 2006: l’Any Internacional del Modernisme Agrari.  Esperem la teva ajuda per fer-ho realitat

ELENA (2-4) Bon dia. Us escric des d'Enciclopèdia Catalana, on estem actualitzant l'obra Gran Geografia Comarcal de Catalunya. Per aquest motiu, us agrairíem si ens podeu dir el nom concret de l'església d'Aiguamúrcia de la fotografia que us adjuntem. Moltes gràcies.inici pàgina

ROLAND (9-4) Amb l'objectiu de realitzar un documental sobre Catalunya per a l'ensenyança, el Centre Regional Pedagògic de Poitou-Charentes intenta contactar amb la Colla Vella dels Xiquets de Valls amb l'intenció de filmar els assaigs en particular de la "canalla". Podrien vostès recolzar aquesta sol·licitud? Per altra banda, podrien indicar-me un restaurant on puguem fer un reportatge sobre "la Calçotada"? Els hi agrairíem molt. Atentament.

CARLOS (12-4) M'interessa organitzar excursions a zones on puguin trobar-se fòssils. Em podries informar de llocs adequats. Gràcies.

FRITZ (22-4) Estic interessat en anar i tornar de Montferri a l'Alt Camp per mitjà de transport públic des de Barcelona. He escrit un correu electrònic a l'ajuntament i he trucat diverses vegades i no he obtingut resposta. Els hi agrairia molt si poguessin proporcionar-me aquesta informació. Gràcies.

JEAN PAUL ET MARTINE (22-4) Vam visitar el monestir de Santes Creus el dimarts (20 d'abril) que es esplèndid. Els hi envio una fotografia que vam posar com fons de pantalla de l'ordinador. Vivim a Serignan, al departament de Beziers a França. Tinguin vostès salut i llarga vida tingui el seu monestir en la pau del Déu.

PACO  (22-4) Hola, m'agradaria tenir alguna mena de llistat de pobles abandonats per rehabilitar i per viure-hi. Si algú te informació envieume-la. Gràcies

PHILIPPE (24-4) Després de molts dies de festa passats a Mont-ral, estic satisfet de descobrir un lloc dedicat a aquesta àrea de la que mai m'oblidaré. Hola a Mireia, Maria del Mar, Oriol i tots els altres. Des de Thieusies (Bèlgica).

MANEL (2-5) Bon dia i felicitats pel vostre indret web!. Aquest cap de setmana hem estat pel Pla de Manlleu i hem vist que heu celebrat la festa de l'arbre maig. Voldria posar-me en contacte amb algú dels organitzadors per tal d'escriure un article sobre la festa. Nosaltres vam prendre imatges de l'arbre ja plantat, però voldríem més informació i imatges de la festa en plena gresca.inici pàgina

CRISTINA (6-5) Hi ha una web que tindria que sortir en aquest apartat?. www.monumentalia.net Pàgina dedicada al patrimoni immoble espanyol i també el català.

MARION (21-5) Estimats colegues, per a l'editorial Koenemann estic actualitzant el meu llibre "Culinaria España" i voldria demanar-lis que contestin les següents preguntes el més aviat possible: - Quants milions de Calçots es produeixen a Catalunya cada any? - Quants turistes venen a veure la Calçotada cada any?. Moltes gràcies per la seva cooperació i salutacions des de Munic.

OSVALDO (24-5) Bon dia, preparo les meves vacances, com de costum, que passaré a alguna platja de la província de Tarragona, i m'interessen molt els Castells, als meus ulls -i als de tota la meva família- molt més que espectacle. Voldria sapiguer si existeix un calendari de Castellers per aquest estiu del 2004, i en cas d'existir com podria disposar d'un exemplar. Agraït per endavant, Osvaldo (periodista d'origen argentí, resident a França).

ENRIC (1-6) Bon dia, He trucat al telèfon que dieu a la vostra pagina web i es tracta d'una casa particular, no del refugi de els masets de La Riba. Per tant no estaria de més que el trèieu. Si disposeu del nou, prego que m'aviseu si us plau,

SILVIA (4-6) Hola, Voldria casar-me el proper any i hem fa molta il·lusió fer-ho a Santes Creus, el problema que tinc és que no trobo un restaurant que estigui relativament a prop que faci banquets de noces. Teniu informació d'algun?. Moltes gràcies!.

JOSEP (17-6) Cercant informació referent a les diades castelleres he obert la plana www.altcamp.info. ... M'ha sorprès no trobar la possibilitat d'obrir aquesta plana en català. Com és això? Si és que us manquen recursos, a Catalunya primer es fa tot en català i de cara als forasters es pot oferir també en castellà i si voleu en àrab i tot. Però, de veritat, el que oferiu fa mala impressió a tots aquells que a Casa Nostra volem viure en català. Ben cordialment

DIANA (17-6) Benvolguts Srs., M'agradaria rebre info. sobre receptes dels plats típics dels pobles de l'Alt Camp, ja que només sento parlar dels Calçots que m'agraden mol, però estic segura que hi hauran més plats. Som un espai gastronòmic català que volem fer una setmana de l'Alt Camp amb els seus plats típics i productes també. Agraeixo la seva ajuda.inici pàgina

ANNA (4-7) Suggerim afegir a l'apartat d'enllaços la web de la Coral de Cabra del Camp: www.tinet.org/~coralc. Moltes gràcies.

ELLEN (7-7) Bon dia, jo busco informació o llistat de pobles abandonats / despoblats / deshabitats a Espanya - a prop de Barcelona, Catalunya o Madrid. No massa fred... és l'única preferència que tinc. Gràcies per la seva ajuda, jo estic buscant fa dies i no trobo res. Algú sap si hi ha projectes per a repoblar pobles?. Ellen

JORDI (8-7) Un aclariment sobre les dates que figuren com a festa major de Querol. La festa major de Querol d'estiu és el dia 15 d'agost, Mare de Deu i la d'hivern el 17 de gener, Sant Antoni. Gràcies

CORAL (10-7) Sol·licitem afegir l'enllaç de la nostra web en algun dels apartats informatius (culturals, enllaços o on us sembli més convenient) de la vostra web. Nosaltres també hem posat un enllaç a www.altcamp.info a l'apartat d'enllaços. Moltes gràcies. Coral Terpsícore (Valls). www.coralterpsicore.org

MONTSERRAT (15-7) Demano si hem podien publicar els concerts d'orgue que farem al nostre poble de l'Aleixar -Baix Camp-. En cas afirmatiu els hi enviaré per E-mail. Salutacions.

CÈSAR (21-7) Serien tan amables de indicar-me la recepta del Xató i de la salsa. Moltes gràcies.

SALVADOR (29-7) Busco inversionista per a comprar poble abandonat i crear negoci. Projecte: crear un poble telemàtic per a totes aquelles persones que vulguin allotjar-se durant uns dies i viure com els nostres avantpassats dels segles XVII i XVIII

LIA (3-8) Per favor, poden facilitar-me l'adreça de l'església (Parroquial) que es troba a Cabra del Camp, també si tenen correu electrònic. Gràcies.

LUIS (9-8) Hola, m'agradaria sapiguer, del 14 al 28 d'agost, en quin poble dels voltants hi ha un festival de Castellers. Moltes gràcies des de Portugal.inici pàgina

ANNA (11-8) Voldria saber les dades de les fires d'antiquaris de totes les poblacions. Gràcies.

JORDI (15-8) Hola!. Poden dir-me en quina mesura el Monestir de Santes Creus és o no accessible als qui, com jo mateix, van en cadira de rodes?. Aparcament proper al monestir per qui té la tarja oficial, entrada al monestir, zones que es poden visitar i zones que no ... Gràcies per contestar-me: qui va en cadira de rodes depèn desgraciadament moltíssim del que es fa per ell.

MONTSE (25-8) Busco tot tipus de pobles abandonats que hi hagin per la comunitat catalana. No importa l'estat en que estiguin.

EVA (26-8) Jo també busco informació de pobles deshabitats.

ANTONI (31-8) Soc fill del Pont d'Armentera. Hi vaig néixer el 12-6-48. M'agradaria saber com es deia el mossèn que hem va batejar.

FRANCESC (9-9) Voldria saber si teniu un llistat de pobles abandonats per rehabilitar

MARIA JOSÉ (26-9) Sóc una jove empresària amb botiga de complements, bijuteria i plata a Calafell, no m’està anant molt bé el comerç aquí i agrairia poder disposar d’un petit espai on posar una paradeta el dia que hi hagi Mercat ambulant al municipi per tal de poder liquidar tot el gènere que m’ha quedat. Agrairia tenir informació d’aquest servei, quins requeriments o documentació haig de presentar, dia de mercat, horaris i preus.

IMMA (26-9) Hola. Som una gent que venim a Vilabella a la festa del vi, i ens agradaria saber si tenim al mateix poble o a prop d'ell algun allotjament per passar la nit.

XEVI (27-9) Hola, m'agradaria tenir alguna mena de llistat de pobles abandonats per rehabilitar i per viure-hi, preferiblement a Catalunya

ANTONIO (29-9) Estic buscant un restaurant o un lloc per a menjar uns bons Calçots a la zona de la Comunitat Valenciana. Teniu un llistat d'alguns recomanats d'aquesta activitat a la regió?, on puc trucar per a fer una reserva?.inici pàgina

ACHUS! (5-10) Estimat amic/, gràcies per afegir la seva pàgina a la nostra base de dades www.achus.net o www.achus.com i col·laborar amb nosaltres en ampliar i millorar el servei que oferim a tots els nostres usuaris.

PIEDRA SOBRE PIEDRA (7-10) Estimat amic, El motiu d'aquest correu és sol·licitar-li, si és possible, que afegeixi la nostra web www.piedrasobrepiedra.com a la seva secció d'enllaços ja que considerem la seva web molt interessant i creiem que la nostra pot encaixar perfectament donat el seu contingut, que va a la mateixa línia del seu.

LUC (12-10) Com acompanyant d'un grup de turistes belges, durant el seu viatge per Catalunya, del 3 al 6 de novembre, els prego que me escriguin si seria possible de concertar una visita comentada al monestir de Santes Creus el dijous 4 de novembre.

JOSEP (13-10) També voldria informació sobre pobles deshabitats tant pel que fa a l'àrea de Catalunya com l'Aragó.... Merci.

MARIANO (14-10) Hola. Soc periodista de bàsquet d'Argentina i voldria contactar amb alguna persona del diari El Vallenc per a obtenir dades sobre l'equip Valls Fèlix Hotel, que juga (i tant bé li va) a la LEB. Com sabran, un dels jugadors (Edgardo Agudo) és argentí i per això ens interessa especialment el tema.

LIDIA (20-10) Hola, soc una noia que m'agradaria posar-me amb contacte amb el "Castellet" de decoració floral a Picamoixons. I m'agradaria saber si em podríeu donar la pàgina web seva, ja que la www.castellet.org no em deixa entrar-hi.

LARA (22-10) Hola, estic interessada en contractar un grup per a fer una torre humana durant el cocktail que oferirem abans del sopar de Nadal. Li agrairia és poses en contacte amb nosaltres.

RAQUEL (26-10) Hola, els escric per si podrien proporcionar-me informació sobre la botiga que sembla que anuncia en la seva web, Leño. Si pogués enviar-me algun catàleg de la roba que venen, sapiguer si hi ha possibilitat de comprar des de Madrid o alguna via per posar-me en contacte (mail, adreça web) amb la dita botiga li agrairia molt.inici pàgina

JUAN CARLOS (10-11) Recentment he tingut el plaer de visitar el Monestir de Santes Creus i he queda't impressionat per la riquesa de l'iconografia al claustre gòtic. Podrien dir-me si hi ha publicat algun treball o llibre, en castellà, que expliqui l'iconografia del citat claustre?.

RAFAEL (11-11) Salutacions des d'Alemanya. Estimats companys(es). Amb tot el plaer i respecte m'agradaria tenir una informació de vostès, de com podria obtenir aquest vi aquí a Alemanya: Crinel criança 2000 de Tarragona. O potser l'adreça del correu electrònic del celler "Vins Padró" o Fax. Per favor els hi agrairia moltíssim. M'agradaria sapiguer el preu i a més com poder-lo demanar. Per favor responguin. Gràcies.

PEDRO (12-11) Hola, he vist que tens una pàgina web d'una localitat espanyola, i t'escric per si volguessis posar un link a http://www.foro-ciudad.com per així oferir als teus visitants un lloc per a parlar de forma tranquil·la. Si a més vols que fem un intercanvi de links, no tens més que respondre aquest missatge amb la teva proposició. Salutacions.

RUBÉN (16-11) Voldria fer-vos una pregunta: És cert que la salsa dels Calçots és la mateixa que la salsa romesco? És que jo he sentit a dir que són la mateixa salsa i no m'ho crec per experiència pròpia. De fet porto des de que era petit menjant determinades carns (com el xurrasco, per exemple) acompanyat de la famosa salsa romesco, que és una salsa líquida i avinagrada que no té res a veure amb la salsa dels Calçots. Per aquesta raó per mi la salsa dels Calçots és "la salsa dels Calçots", ni més ni menys. M'equivoco? són salses diferents? M'ho podríeu aclarir?.

MARIA i JORDI (16-11) Enviem aquest e-mail per demanar si podeu incloure en aquesta pàgina com servei, la nostra casa de Turisme rural, Mas Sans. Esperem que ho podeu posar. Per confirmar les dades ho podeu fer a l’ajuntament o a Turisme del Consell Comarcal de l’Alt Camp, ja que estem donats d’alta i funcionant des de fa més d’un any. Moltes gràcies.

JOSÉ (21-11) Quins són els mesos que poden considerar-se com a temporada de Calçots?. Hi ha algun específicament millor?. Gràcies.

ROSER (22-11) Hola, Us escric perquè vull posar un anunci a la vostra pàgina. Què he de fer?, poso el text en un correu electrònic?. Ja m'informareu. Espero les vostres notícies i agraeixo l’atenció. Una salutació.inici pàgina

OSCAR (22-11) Estimats Srs. Som un grup excursionista que visitarem Valls per la Festa de la Calçotada. Prego si poden enviar-me un programa amb les activitats - horaris - coses en que pugui participar la gent, etc... Esperant la seva resposta, rebin una cordial salutació.

MARGARITA (25-11) Bon dia, m'agradaria sapiguer si feu algunes rutes o excursions per Valls o Alt Camp per grups de gent gran, alguna ruta que es pugui fer amb autocar. No se si em podeu oferir alguna cosa. Moltes gràcies.

ANTONI (29-11) Benvolguts Srs. Desitjaria si fos possible em poguessin enviar les noticies meteorològiques (vent, cicló, tornado, etc), que es va produir a Valls els dies 17 i 18 d'agost de 2003. Crec que ho devien publicar el 22 d'agost. Gràcies anticipades.

ALAIN (1-12) Bon dia. Tinc previst de passar per Valls a l'abril del 2005. Podrien dir-me si encara és possible menjar Calçots durant aquesta època en un restaurant?. I si és possible, podrien indicar-me algun restaurant?. Merci.

QUILO (2-12) Soc professor i periodista i estic realitzant un treball sobre “Les Mares de Déu a Catalunya” i m'agradaria sapiguer si el Santuari del Loreto està obert al públic els dissabtes. Moltes gràcies.

ELENA (3-12) Bona tarda, tenim intenció de visitar el Monestir de Santes Creus aquest Nadal i volíem saber els horaris de visita i el preu de l'entrada. Moltes gràcies.

JORDI (4-12) Hola, us escric perquè estic interessat en comprar Calçots però per enviar a Mèxic. Sabeu si hi ha possibilitats de fer aquesta exportació o algú que la pugui fer?. Gràcies per avançat.

ERNEST (4-12) Hola, voldria rebre informació i contactar amb persones interessades a formar una "ecoaldea" en algun poble abandonat (al qual ja tinguin localitzat) preferentment de Catalunya. He viscut en medis rurals i tinc coneixements d'apicultura.

SIMÓN (8-12) Bon dia, fins quin mes o dies és la "saison" de la Calçotada?. Gràcies.

SÒNIA (31-12) Voldria saber si podria encarregar 300 Calçots per que els portessin a Alacant. Tinc el dubte de si només serveixen a poblacions de Catalunya. Espero la seva resposta.

Tots els missatges anteriors s'han contestat el més ràpid i millor que hem pogut.inici pàgina
 

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.