Comentaris 2003

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Comentaris 2001
Comentaris 2002
Comentaris 2003
Comentaris 2004
Comentaris 2005
Comentaris 2006
Comentaris 2007
Comentaris 2008
Comentaris 2010
Comentaris 2011
Comentaris 2012
Comentaris 2013
Comentaris 2014

Llibre de Visites de l'any 2003

LAURA (2-1) Bon dia. Em plau presentar-me com a corresponsal de l'Agència EFE a Tarragona. Per aquest motiu, els plego m'enviïn les informacions per telèfon. Molt agraïda,

ROGER (7-1) Hola, fa uns quants anys vaig estar allotjat en una masia situada prop de Farena. S'hi arribava per un camí que sortia de la dreta de la carretera abans d'arribar al poble. Voldria tornar-hi però no els puc localitzar. He trucat a l'ajuntament de Farena però no respon ningú. Voldria passar-hi la nit de demà i la següent. Em podeu ajudar?. Moltes gràcies.

ALBERT (17-1) Em podrien enviar per e-mail o per fax el programa de la Calçotada del proper diumenge 27-1. Atentament.

JOAN ANTONI (17-1) A l'hora de fer la salsa pels Calçots, que es té de fer amb les nyores per treure la polpa, s'han de fregir, posar a remull o què s'ha de fer. Gràcies des de Figueres.

JESÚS (18-1) Senyors, els hi agrairia informació sobre la Festa de la Calçotada. Soc un burgalès que aquests dies estic a Barcelona per motius de feina i diverses vegades he sentit parlar dels Calçots de Valls i de la seva Festa. M'agradaria conèixer-la i estan tan a prop. He sentit que és en aquestes dates, els hi agrairia que hem diguessin els dies concrets. Quedo molt agraït per anticipat de la seva informació.

JOSEP (1-2) Som un grup d'excursionistes que estem coneixent les muntanyes del Baix Camp. Felicitacions per les informacions tant interessants que poseu a l'abast de tothom; si em permeteu un comentari... Perquè no puc llegir en la meva llengua?, tant malament està el nostre país?. Perdoneu i... gràcies. | (7-2) - És veritat: disculpeu-me doncs no ho vaig mirar prou bé... Salut!.

MAALVA (4-2) Benvolguts, aquest cap de setmana farem una Calçotada i m'agradaria saber quin vi és el més adient. Jo havia pensat en un blanc (tipus turbio) però no se si aquest li anirà bé. Que podria aconsellar-me?. Gràcies.inici pàgina

CARLES (5-2) Cerco casa per a comprar, restaurada o sense restaurar, a la Conca de Barberà o l'Alt Camp, amb terreny o pati.

TERESA (7-2) Estimat company, no trobo l'adreça de correu per enviar-vos un CD i una proposta de concert, si us plau, me la podeu enviar per correu electrònic. Salutacions.

ANTONIO (11-2) Som un restaurant de Badajoz que necessitaríem Calçots urgentment. Els hi agrairíem moltíssim, un client està molt interessat en fer una típica Calçotada. Moltes gràcies per endavant.

MÀGIC ANDREU (11-2) Hola amics: La pàgina web de Bràfim posa el meu nom com a Francesc Andreu Vendrell no se perquè poseu Vendrell si el meu segon cognom es Sabadell. Espero ho rectifiqueu abans que a la meva mare li digui algú. Rebeu una salutació.

ROSMAR (12-2) Hola, voldria sapiguer el preu dels Calçots i si saben on puc trobar-ne aquí a Castelló. Digui'm alguna cosa. Moltes gràcies.

JAUME (22-2) Amics de la pàgina web de l'Alt Camp: M'agrada la vostra intenció i la selecta informació que oferiu. Soc vilabellenc i avui mateix he trobat, casualment la vostra pàgina. Un detall: a Vilabella hi poseu una fotografia del temple parroquial, i dieu que es de "Sta. Maria". Això és una autèntica marrada: El temple parroquial de Vilabella està dedicat a St. Pere, sota l'advocació de "ad vincola" o "in vinculis". Caldrà que corregiu aquesta data. Endavant. Un fill de Vilabella.

LAURA (5-3) Benvolguts. Us informo que buscant un restaurant he trobat almenys quatre telèfons erronis. Caldria revisar-los perquè és una molèstia pels particulars. Salutacions!

J.M. (10-3) Apreciats senyors, diversos amics hem decidit fer una Calçotada al nostre poble (província de Saragossa), però el nostre problema és que podem encomanar Calçots amb facilitat, però no podem trobar la Salsa de Calçots a cap comerç. Podrien informar-nos si hi ha algun punt de venda de la salsa per poder encarregar-la?. Gràcies.

CELIA (19-3) Hola, estem interessats en fer una Calçotada per la zona de l'Alt Camp. Agrairíem rebre informació sobre llocs on puguem comprar i coure els Calçots nosaltres mateixos. Voldríem saber si hi ha algun indret a l'aire lliure amb graelles per cuinar els Calçots i la carn. Serem un grup de 10 persones aproximadament. Moltes gràcies.inici pàgina

CLAUDIO (27-3) Us agrairia que rectifiqueu la adreça corresponent al restaurant Masias Catalanas degut a que el restaurant fa sis anys que esta tancat i el telèfon correspon a un domicili particular i rebem trucades demanant reserves a qualsevol hora, per això us demanem que per favor rectifiquin. Atentament.

RAMON (5-4) Aquestes vacances de Setmana Santa et proposem uns nous i interessants destins, fes la Ruta Martinell i ens ajudaràs a consolidar-la. Tota la informació la trobaràs a www.martinell.org apartat Ruta Martinell. 

XEVI (15-4) Estic fent un treball sobre vàries poblacions romanes de Tarragona i m'han encarregat el Cogull que, si no vaig errat, està situat a Alcover. M'agradaria rebre qualsevol tipus d'informació sobre el poblat, doncs és gairebé impossible trobar res per Internet. Gràcies per les molèsties.

JUAN A. (29-4) Hola, m'interessaria informació sobre les cases rurals, amb preus i detalls, així com la seva situació, i el contacte telefònic per si fos del meu interès. Estaria molt agraït.

IMMA (7-7) Hola, som una parella que estem buscant un restaurant per a 230 persones, ja que ens casem a Santes Creus el proper any. Ens agradaria que fos a prop i fos tipus una masia rústica, o fins i tot un espai bonic on poder portar un catering. Ens agradaria que ens poguéssiu donar informació el més aviat possible, doncs hem estat a varis llocs i no en trobem. Merci

JOAN (29-8) Hola, bon dia. Som l'entitat Sal Grossa de Valls, estem preparant la nostra www, i voldríem que també estes inclosa en la vostra a l'apartat d'entitats culturals www.salgrossa.org . Gràcies.

XAVI (12-9) Hola, jo em dedico a la venda d'alls per menjar i per sembrar i molta gent m'està demanant Calçots per sembrar, em podríeu ajudar a buscar algun pagès que en pugui tenir?. Gràcies.

JORDI (16-9) Hola, estic desesperat buscant ceba per fer Calçots. Sabeu on en puc trobar?. Necessito una resposta el més aviat possible. Gràcies.inici pàgina

SEBASTIÀ (2-10) Hola bon dia, soc propietari d'una casa de colònies al municipi de Figuerola del Camp. M'agradaria poder entrar a la vostra pàgina web com a allotjament. Us agrairia m'enviéssiu informació. Gràcies

MERCEDES (22-11) Amics de l'Alt Camp. Volem saludar-vos i agrair-vos per la pàgina dels Calçots. Som del Casal de Catalunya de Paraná (província de Entre Ríos - Argentina) i aquest dijous i fins el diumenge serem a la Fira de Col·lectivitats on presentarem per primera vegada una Calçotada!!!!. Us agrairem si ens podeu enviar una bona fotografia per tal de fer un cartell. A més donarem la vostra recepta de la Salsa de Calçots impresa i també la donarem per la ràdio dins el programa que fem cada diumenge. Una forta abraçada, tan ampla que sembli una sardana. Ben cordialment. Membre del Consell Assessor de les Comunitats Catalanes de l'Exterior i Vice-presidenta del Casal de Catalunya de Paraná.

MARTA (30-11) Hola, primer felicitar-vos per la vostra página web. El motiu del meu missatge es saber si us podem intercanviar informació, fotografies sobre el poble del Pont d'Armentera, poble natal de la meva àvia. Ella té informació, fotografies d'època, seves i de la seva família. Vivim a Suïssa i la seva gran il·lusió seria tornar al poble però ara ja es gran i li seria massa cansat el viatge. L'única cosa que puc fer, es ensenyar-li documentació, fotografies del poble i que ella vegi les seves penjades a la vostre página web. El seu cognom es Garriga i es filla de Can Boter. Busco fotografies i noticies interessants del Poble de tot tipus. Si pogués trobar fotografies de Can Boter seria increïble. Bé, pugí o no pugí ser, m'agradaria em diguéssiu  alguna cosa. Agraïda per la vostre atenció, rebeu la meva mes cordial salutació.

BORJA (11-12) Bon dia! He llegit la vostra web però no he trobat l'horari de visites de Santes Creus. Que m'ho podríeu dir? M'interessa sobretot el període nadalenc i primer dies de gener... Moltíssimes gràcies des d'Alemanya.

ANGELINA (15-12) Qui va fer els cellers, qui en son els autors, penso que el modernisme es prou important com per detallar-ho més. Salut.

Tots els missatges anteriors s'han contestat el més ràpid i millor que hem pogut.inici pàgina
 

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.