els Atractius

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

els Monuments
Santes Creus
els Tres Tombs
les Rutes

CALÇOTADA | MONUMENTS | RESTAURANTS | ALLOTJAMENTS | CULTURA | COMERÇ | RUTES

    Aquí trobarà tot el que la comarca de l'Alt Camp pot oferir a tothom que vulgui venir a visitar-la, tots els monuments, els establiments i les activitats turístiques estan a la seva disposició, triï allò que s'adapti més a les seves necessitats. 

LA CALÇOTADA

LA CALÇOTADAValls és la ciutat d'origen de la Calçotada, una tradició que més que un àpat és una festa. En aquestes pàgines trobarà tota la informació necessària per gaudir d'aquesta delícia gastronòmica, així com també li expliquem com fer la Salsa dels Calçots, li expliquem que és la IGP "Calçot de Valls" i els actes que tenen lloc a Valls el darrer diumenge de gener, durant la Gran Festa de la Calçotada. També oferim el servei de venda i enviament a casa seva dels autèntics Calçots de la IGP "Calçot de Valls" (durant tota la temporada -de novembre a maig-).

PRINCIPALS MONUMENTS

monestir de SANTES CREUSL'Alt Camp no és, només, castells i calçots. A la comarca trobarà veritables joies monumentals, des del monestir de Santes Creus (Ruta del Cister) fins als Cellers Modernistes i moltes més sorpreses pel visitant. En aquesta pàgina hi ha una relació, per municipis, dels principals atractius turístics que aquesta comarca els hi pot oferir.

RESTAURANTS

Per gaudir d'un bon àpat, l'Alt Camp ofereix moltes possibilitats i totes molt interessants. A part de la Calçotada hi ha molts més motius per venir a fer un bon tiberi. Si no sap on anar, no pot perdrés aquesta pàgina, on trobarà tots els Restaurants de la comarca, ordenats per pobles.

ALLOTJAMENTS I TURISME RURAL

Si té previst de venir a passar uns dies i conèixer tots els al·licients que aquesta comarca de l'Alt Camp li pot oferir, en aquesta pàgina posem al seu abast tota l'oferta d'allotjament que hi ha a la seva disposició, tant d'hotels i pensions com de turisme rural.

CULTURA I FOLKLORE

També hi ha altres aspectes que cal tenir en compte a l'hora de programar una visita a aquesta comarca. Hi ha importants museus, un zoològic i molta oferta cultural al servei de tothom. Cada mes es realitzen una gran quantitat de festes i actes lúdics i culturals, que pot consultar en aquesta pàgina.

COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS

COOPERATIVA D'ALIÓTerra de pas des de sempre i nus de comunicacions entre la costa i l'interior de Catalunya, l'Alt Camp ofereix una llarga i variada oferta comercial, amb botigues i serveis de tot tipus i unes fires i mercats molt importants. Entri en aquesta pàgina per conèixer tot el que aquesta comarca pot oferir, comercialment parlant.

ITINERARIS PER LA COMARCA

L'Alt Camp és una comarca de contrastos des de la plana central fins a les muntanyes dels extrems interiors. Hem seleccionat tres rutes per conèixer i gaudir de llocs i paisatges molt especials. Aquestes rutes les pot fer tant a peu, com en bicicleta o en cotxe. Comenci la ruta.inici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.