els Tres Tombs

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
els Monuments
Santes Creus
els Tres Tombs
les Rutes

MÉS DE 350 CAVALLERIES PARTICIPEN EN ELS TRES TOMBS DE SANT ANTONI DE VALLS

Data: Diumenge abans del 17 de gener (Sant Antoni)

Sortiran pels carrers de Valls, els tradicionals Tres Tombs de Sant Antoni, que des de la seva recuperació, fa més de trenta anys, se celebren a Valls. Els Tres Tombs són animats per diverses bandes de música.

Els Tres Tombs van encapçalats per la bandera de la societat, un grup molt elevat de genets, seguits del penó de l’entitat i un carro amb la imatge de Sant Antoni. Segueixen els carros de pagès, xurquis, carruatges de luxe i carros estirats per 2, 3, 4, 5 i 8 cavalls i carregats de: caixes, carbó, arena, palla, feixos de pi, sacs, moresc, cereals, troncs, canyes, llenya, garrofes, caixes de peix... col.lecció de carros de bocois de 1, 2, 3 i 4, col.lecció de carretes de quatre rodes, carros d’agencia, carros de traginers i l’estrella dels Tres Tombs de Valls, el carro de Traginers de la Societat de Sant Antoni, únic a Catalunya per les seves dimensions, que des de l'any 1986 és propietat de la Societat de Sant Antoni. La Benedicció serà a l’Església Parroquial de Sant Antoni.

Hi ha prevista una participació de més de 350 cavalleries vingudes d’arreu de Catalunya i Castelló. El recorregut és un veritable espectacle tant per la gent que hi participa com per les persones que es desplacen fins a Valls per presenciar Els Tres Tombs. És admirable veure la destreça dels traginers pels carrers estrets i sinuosos del Barri Antic, concretament a la plaça del Blat i el carrer Major, on cada any s'hi congrega una gran quantitat de gent.

A la plaça de la Font de la Manxa, a mesura que desfilin les cavalleries, es farà per megafònia una descripció detallada de cadascuna d'elles. La vigília, dissabte, a les 7 de la tarda, cercavila pel casc antic de Valls a càrrec d’un grup de cavalleries amb genets, acompanyats per una banda de música.

Els Tres Tombs de Sant Antoni es preparen a Valls amb el màxim interès i rigor als costums, amb tota mena de detalls que ens situen a l'època de les cavalleries, dels carros, i del transport en carro, i s'espera que siguin milers de persones d'arreu de Catalunya les que, el diumenge ai, a partir de 2/4 de 12 del migdia, siguin als carrers de Valls per participar en aquesta festa única en el seu context.

Els Tres Tombs de Valls, uns dels més típics i concorreguts de Catalunya.

Telf. Contacte :  657.890.282 / 679.985.835

Organitza: Societat de Sant Antoni de Valls - Col·labora: Ajuntament de Valls / Cambra de Comerç de Vallsinici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.