Reportatges 2004

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Premsa 2001
Premsa 2002
Premsa 2004
Reportatges 2001
Reportatges 2002
Reportatges 2004
Recull d'articles i notícies aparegudes a diferents mitjans de comunicació durant l'any 2004, sobre aquest Portal de l'Alt Camp i tota la informació que s'hi pot trobar.

El Vallenc (10-9) | El Pati (17-9)

"NOUS SERVEIS AL PORTAL DE L'ALT CAMP"

   Setmanari EL VALLENC - Data: 10-setembre-2004 - Redacció * Valls

www.altcamp.info ha renovat el portal amb nous serveis

Aquest mes de setembre ha inclòs un directori comercial, industrial, professional i associatiu de l'Alt Camp a les seves pàgines.

Seguint en la línia de millorar cada vegada més els continguts del portal www.altcamp.info, l'Associació Sense Límits ha realitzat recentment canvis a les seves pàgines per tornar-les molt més fresques i interactives amb nous continguts que reforcen la bona imatge que des de fa més de cinc anys intenten millorar dia rere dia. El que va començar com una petita aventura sense gaire mitjans ni coneixements informàtics, però amb molta il·lusió, intenten oferir un producte plenament actualitzat com ho demostra els milers de visites mensuals que reben i els molts correus electrònics que arriben de consultes o qualsevol altra qüestió referent a aquesta comarca.

Aquest mes de setembre el portal ha inclòs una novetat a les seves pàgines que se suma a les que s'han afegit durant els darrers mesos. Es tracta d'un directori comercial, industrial, professional i associatiu de l'Alt Camp. En aquestes pàgines podem trobar una extensa guia d'aquests temes amb adreces, números de telèfon i forma de posar-s'hi en contacte. Tot d'una manera fàcil i còmoda que ens permetrà trobar ràpidament aquell servei o empresa que estem buscant.inici pàgina

Aquest nou servei del portal s'afegeix tal com hem dit a la seva extensa gamma d'informació que va des de dades bàsiques sobre geografia i història, tant de la comarca com dels municipis, informació sobre la cultura de la zona, sobre el turisme, els municipis i moltes altres possibilitats incloses en un calaix de sastre on hi té cabuda tot allò relacionat amb l'Alt Camp.

Per últim, el portal va voler obrir les seves pàgines a tot l'Alt Camp incloent un fòrum on tothom pot dir la seva en aspectes que toquen la nostra comarca com la cultura del calçot o comentaris de restaurants que han pogut provar els visitants.

"Nou directori comercial i associatiu a la web de l'Alt Camp"

   Setmanari EL PATI - Data: 17-setembre-2004 - A. Bel Gomis

Des del passat 1 de setembre es troba operatiu a la web de l'Alt Camp (www.altcamp.info/dir/index.htm) el directori on figura tot el teixit comercial, industrial, professional i associatiu de la comarca. Està format per més de 1.570 empreses i entitats les quals estan agrupades dins de 284 activitats dividides en 24 sectors.inici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.