Reportatges 2002

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Premsa 2001
Premsa 2002
Premsa 2004
Reportatges 2001
Reportatges 2002
Reportatges 2004
Recull d'articles i notícies aparegudes a diferents mitjans de comunicació durant l'any 2002, sobre aquest Portal de l'Alt Camp i tota la informació que s'hi pot trobar.

El Vallenc (12-4) | El Punt (16-4) | El Pati (19-4)

"L'Associació Sense Límits incorpora informació castellera"

   Setmanari EL VALLENC - Data: 12-abril-2002 - Redacció * Valls

En el seu afany per millorar dia a dia els continguts del seu portal sobre la comarca de l'Alt Camp, l'Associació Sense Límits informa de les últimes novetats i dels nous canvis que s'han aplicat a les seves pàgines web. Entre les novetats cal destacar les noves pàgines sobre els castells: introducció del fet casteller, història dels castells (d'on vénen i com han evolucionat), descripció i explicació de les diferents parts d'un castell, enllaços a les pàgines web de les dues colles dels Xiquets de Valls, principals diades castelleres de l'Alt Camp; interessants articles dels mitjans de comunicació sobre aquesta tradició i actualització periòdica de les notícies més importants relacionades amb aquest tema.

L'objectiu de l'Associació Sense Límits és donar a conèixer a la gran quantitat de visitants que entren a les seves pàgines tota la informació referent al tema, amb una informació el més clara i entenedora possible i amb una gran quantitat d'imatges de la millor qualitat.

D'altra banda, l'Associació Sense Límits treballa en un nou disseny del portal www.altcamp.info amb l'interès d'aconseguir que la gent que la visiti tinguin el màxim de facilitat de navegar per les seves pàgines, oferint una informació clara, interessant i actualitzada. Els canvis podran ser una realitat a partir de mitjans d'aquest mes d'abril.inici pàgina

"L'Associació Sense Límits incorpora en el web de la comarca de l'Alt Camp informació sobre castells"

   Diari EL PUNT - Data: 16-abril-2002 - EL PUNT/Valls

L'Associació Sense Límits, creadora del lloc web dedicat a l'Alt Camp www.altcamp.info, ha incorporat en les seves produccions per Internet altres continguts dedicats al fet casteller. Des del dilluns 8 d'abril passat, el web de la comarca de l'Alt Camp incorpora un ampli ventall d'informacions, des de la introducció al fet casteller fins a la història dels castells, passant per la descripció i l'explicació didàctica de les diferents parts d'una construcció.

A més, s'han incorporat enllaços directes amb els webs de la Colla Vella i de la Colla Joves, i informació sobre les principals diades castelleres que se celebren a la comarca de l'Alt Camp. Els internautes també poden accedir a articles apareguts en diferents mitjans de comunicació, així com seguir l'evolució de la temporada a través de la premsa.

L'objectiu de Sense Límits és aprofitar el potencial del lloc web de l'Alt Camp per promocionar el fet casteller.

NOU DISSENY.- D'altra banda, està previst que aquest mes d'abril entrin en servei els diversos canvis introduïts a la pàgina electrònica de la comarca.

Amb la finalitat de facilitar la navegació per les pàgines de Sense Límits, s'ha modificat l'estructura i la interfície del portal d'informació de l'Alt Camp (www.altcamp.info) per aportar una informació clara, interessant i actualitzada.

El nou disseny incorpora un fons blanc, un text clar, diverses fotografies i gràfics d'alta qualitat i una navegació més intuïtiva i senzilla que la que ofereix l'estructura actual d'aquest lloc web.inici pàgina

"El web de l'Alt Camp s'amplia amb més informació sobre castells"

   Setmanari EL PATI - Data: 19-abril-2002

L'Associació Sense Límits, creadora del lloc web dedicat a l'Alt Camp www.altcamp.info, ha incorporat a les seves produccions per Internet altres continguts dedicats al fet casteller que inclouen des de la història dels castells fins a la descripció de les diferents parts d'una construcció.inici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.