Reportatges 2001

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Premsa 2001
Premsa 2002
Premsa 2004
Reportatges 2001
Reportatges 2002
Reportatges 2004
Recull d'articles i notícies aparegudes a diferents mitjans de comunicació durant l'any 2001, sobre aquest Portal de l'Alt Camp i tota la informació que s'hi pot trobar.

El Vallenc (16-11) | Diari Tarragona (20-11) | El Vallenc (23-11)

"Informació de la comarca a partir de diumenge a www.altcamp.info"

   Setmanari EL VALLENC - Data: 16-novembre-2001 - R. Cañellas * Valls

A partir de diumenge els internautes que es connectin a la pàgina www.ruralcat.com per conèixer informació detallada de la comarca de l'Alt Camp, la Conca de Barberà i el Priorat tindrà una sorpresa. Senzillament, aquesta pàgina web deixarà de ser operativa i en el seu lloc hi haurà una pàgina específica per a cada comarca amb més informació i més detallada. És a dir, a partir d'aquest diumenge per saber informació de la comarca s'haurà d'anar a www.altcamp.info, el que desitgi conèixer informació de la Conca de Barberà haurà d'anar a la pàgina web de www.concabarbera.info, el mateixa per a la comarca del Priorat, www.elpriorat.info.

Aquesta pàgina és de l'Associació Sense Límits, una entitat vallenca sense afany de lucre i que fa diverses activitats sense rebre cap subvenció de l'administració, entre les activitats que fa crea aquesta pàgina informativa de les comarques. Segons Ramon Piera, membre de l'associació, "vam decidir fer aquesta pàgina perquè les altres pàgines fetes per diverses administracions o bé no s'actualitzaven o bé donaven poca informació per les persones de fora que s'interessen per la comarca. Estem contents de la resposta, que hem tingut, cal tenir en compte que en l'anterior pàgina teníem una mitjana de 500 visites setmanals. Hem ampliat la informació i hem creat una pàgina per a cada comarca".inici pàgina

"Creen un nou portal a Internet d'informació sobre la comarca de l'Alt Camp"

   Diari de Tarragona - Data: 20-novembre-2001

L'Associació Sense Límits ha creat un portal a Internet, www.altcamp.info, a través del qual es facilita tota mena d'informació sobre la comarca, des d'allotjament a gastronomia, passant per l'agenda dels actes més destacats. El portal neix amb la voluntat de donar un servei, i és per això que l'Associació s'ofereix per anunciar tots els actes a l'agenda. Tothom que ho desitgi pot comunicar els actes que organitzi a la seva pàgina web.

"La informació de l'Alt Camp ja és a punt per a tots els internautes"

   Setmanari EL VALLENC - Data: 23-novembre-2001 - M. Bonet * Valls

Tots aquells navegadors que vulguin conèixer molt més la nostra comarca o vulguin tenir informació sobre aquesta ja poden fer-ho a www.altcamp.info.

A partir del passat diumenge a la tarda es produí la inauguració virtual d'aquesta nova web, en la seva versió en català. Una web que ha estat creada per l'Associació Sense Límits, una entitat vallenca sense afany de lucre i que fa diverses activitats sense rebre cap subvenció de l'administració, i que té com a objectiu principal oferir la màxima informació sobre la nostra comarca.inici pàgina

La nova web neix del que fins ara ha estat, i continuarà estant fins a finals d'any la www.ruralcat.com, però amb molta més informació sobre la nostra comarca. La web de l'Alt Camp compta amb diverses pàgines que parlen sobre la història, la geografia i la població de la nostra comarca. I també amb pàgines dedicades al sector dels serveis on s'hi poden trobar les adreces, telèfons, tarifes i altres informacions de tots els restaurants, hotels i tot el turisme rural de la nostra comarca, a l'igual que tot el programa de festes i l'agenda cultural de cada un dels municipis que la formen. Unes pàgines totalment dinàmiques i que s'aniran actualitzant contínuament.

Cal dir que aquest només és el principi, ja que l'Associació Sense Límits aspira a molt més. Segons Ramon Piera, membre de l'associació, també volen oferir informació econòmica és a dir que faci referència a les indústries dels diversos sectors que disposa la comarca, oferint-ne tot tipus de dades per satisfer un altre tipus d'interès.

En definitiva, una  pàgina en construcció que vol arribar a ser un portal de l'Alt Camp on tothom que la consulti pugui trobar-hi la informació desitjada o si més no pugui requerir-la a través d'un e-mail. Tot i que la versió catalana ja és operativa i força completa es preveu finalitzar-la del tot a finals d'any. També per aquesta època és preveu poder penjar la versió traduïda a l'espanyol i s'està treballant per tal de que el mes de febrer es pugui consultar també en anglès.

En definitiva, l'objectiu principal és aconseguir una guia de la comarca amb vida pròpia, és a dir, una web que s'anirà actualitzant per estar sempre al dia de les activitats que se succeeixen a l'Alt Camp.

Una altra de les fites a més llarg termini que s'ha plantejat l'Associació Sense Límits és crear una pàgina web per les comarques de la Conca de Barberà i el Priorat realitzant els seus propis portals.

Ara, però, el que volen és que tothom que consulti la seva pàgina web els faci arribar una nota a través de l'e-mail amb la seva opinió, suggeriment o requeriment. En definitiva, una manera per tal de modificar els possibles errors o congratular-se d'aquesta feina feta que no aporta gaire beneficis econòmics però sí que es realitzen amb molta il·lusió.inici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.