Premsa 2001

Venda de Calçots

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]          Contactar amb Alt Camp Informació    Páginas en castellano    English Pages

Posem al vostre abast la solució més pràctica i còmoda, en alumini i vidre templat, per a poder gaudir de la seva vivenda, terrassa i/o oficina. Per a més informació cliqueu AQUÍ.

Principal
Novetats
la Comarca
els Municipis
els Calçots
els Castells
els Atractius
els Restaurants
l'Allotjament
les Festes
Calaix de sastre

RESTAURANTS

RECOMANATS

Restaurant per a grans celebracions

a VALLS

Calçotades en un entorn Harley

a VALLS

Calçotades amb encant

a BELLAVISTA

Calçotades tot l'any

a FONTSCALDES

Les bones Calçotades

a PICAMOIXONS

Calçotades amb productes propis

a prop de VALLS

ALLOTJAMENTS

RECOMANATS

Comoditat i tranquil·litat en un entorn natural

Bosc de Valls

Un lloc per aprendre de la natura

a NULLES

Allotjament confortable i acollidor

a el MILÀ

ALTRES

RECOMANACIONS

Calçots i productes de l'Alt Camp

Calendari diari d'actes festius

GAUDIU-LES

Tractament natural de l'agua

A CASA SEVA

 

Primària
Premsa 2001
Premsa 2002
Premsa 2004
Reportatges 2001
Reportatges 2002
Reportatges 2004
Nota de premsa enviada als mitjans de comunicació el diumenge dia 11 de novembre del 2001, informant de la presentació del nou Portal de l'Alt Camp i explicant els diferents apartats i informacions que hom pot trobar a les seves pàgines.

L'ALT  CAMP  A  INTERNET

En el seu afany de renovació constant dels seus serveis a la comarca de l'Alt Camp, l'Associació Sense Límits vol informar-los de la creació de les noves pàgines web dedicades a la mencionada comarca, les quals podran trobar-les a partir del proper dissabte dia 17 de novembre d'enguany a www.altcamp.info.

Com podran comprovar es un disseny molt clar i intuïtiu, amb molta més informació i oferint el màxim possible de serveis als quals ja els tenim acostumats (fins ara estàvem a l'adreça web www.ruralcat.com). Hem canviat bastant l'estructura de les pàgines, dotant-les de més interactivitat, més imatges i més agilitat.

Al principi només penjarem les pàgines en català de la comarca, molt properament anirem per les pàgines en espanyol.

També volem potenciar molt més tots els aspectes culturals i turístics que la nostra comarca pot oferir. Per això trobaran més informació sobre el que envolta el món de la CALÇOTADA, dels CASTELLS, de les entitats, de les institucions, etc. que estan vinculades a l'Alt Camp. Totes les notícies que creiem interessants per tal de conèixer el que esta passant als municipis d'aquesta comarca, també tindran el seu espai.  Trobaran tots els RESTAURANTS i també tots els ALLOTJAMENTS, siguin hotels, pensions, turisme rural, etc.inici pàgina

Després de l'èxit i el ressò obtingut la temporada passada en la venda de CALÇOTS per Internet, en aquesta volem continuar oferint aquest servei, oferint aquest deliciós vegetal al preu de 0,10 €uros per unitat, durant tota la temporada o fins a acabar les existències. (els informem que som l'única web, que nosaltres sapiguem, que ofereix CALÇOTS per Internet). Tota la informació sobre aquesta activitat la trobaran a la pàgina de LA CALÇOTADA.

Cada mes oferirem a la secció de FESTES tota la informació possible sobre els actes, exposicions, festes i celebracions siguin lúdiques, culturals o esportives que tenen lloc en aquesta comarca, en una agenda que cada mes serà actualitzada . Aquesta agenda restarà oberta a tothom el que organitzi o tingui coneixement de qualsevol activitat i cregui que pot ésser interessant de donar-la a conèixer, només tenen que enviar-nos un correu electrònic, amb el temps suficient per tal de poder-lo insertar (mínim amb un mes d'antelació).

Des de l'Associació Sense Límits continuaren treballant per tal d'oferir el màxim de qualitat, i donar una visió ben entenedora de les nostres comarques a tothom que hi estigui interessat. I això ho estem aconseguint a través d'Internet, on rebem una mitjana de 500 visites setmanals i una gran quantitat de correus electrònics demanant-nos informació d'aquestes terres.

Estem oberts a qualsevol opinió, crítica, elogi, informació o suggeriment que vulguin fer-nos arribar, perquè aquestes pàgines volen ser la veu de l'Alt Camp per a tot el món. Prometem escoltar-los i respondre tots els correus electrònics que ens arribin.inici pàgina

Una selecció dels millors productes de l'Alt Camp

Venda de Calçots i

tot per a la Calçotada

Inici ] Enllaços ] Llibre de Visites ] Mapa del Portal ] Col·laboració ] Política Legal ]

Contactar amb Alt Camp Informació

©1998-2014   Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS (Alt Camp)

Castellano     English

Sense Límits & Internet: Directori Alt Camp - Assoc. Sense Límits - Masia Virtual - Dades Països Catalans

BIBLIOGRAFIA: Gran Enciclopèdia Catalana, Història de Catalunya, Gran Geografia Comarcal de Catalunya, Tarragona Poble a Poble, Salvat Català, Geografia Comarcal de Catalunya, Enciclopèdia Universal Catalana, Catalunya Poble a Poble..., també publicacions, tríptics, pàgines web, etc. d'entitats públiques... així com fonts documentals d'arxius públics i particulars.