PUBLICITAT

Venda de Calçots de Valls i de tot per a la Calçotada

Venda de Calçots

PRINCIPAL ALFABÈTIC SECTORS PUBLICITAT

E-MAIL CONTACTAR

ANAR AL PORTAL DE L'ALT CAMP IR AL PORTAL DEL ALT CAMP TO GO THE ALT CAMP PORTAL

Treballs en alumini i vidre templat, per a la seva vivenda, terrassa o oficina. + info .

 Trabajos en aluminio y cristal templado, par a su vivienda, terraza u oficina. + info .

- Publicidad / Publicity -

DIRECTORI - DIRECTORIO

Degut a la gran quantitat d'informació i de serveis que actualment (i cada dia més) el portal de l'Alt Camp està oferint, estem satisfets d'oferir un producte de qualitat (ens ho demostra la gran quantitat de visites diàries i l'elevat nombre de correus electrònics que rebem) i estem obsessionats en millorar-lo encara més. Per aixó volem oferir l'oportunitat de col·laborar amb nosaltres mitjançant el més important per a qualsevol empresa: DONAR-SE A CONÈIXER AL MÀXIM POSSIBLE DE POTENCIALS CLIENTS I A UNS PREUS MOLT INTERESSANTS.

Debido a la gran cantidad de información y de servicios que actualmente (y cada día más) ofrece el portal del Alt Camp, estamos orgullosos de ofrecer un producto de calidad (nos lo demuestra la gran cantidad de visitas diarias y el elevado número de correos electrónicos que recibimos) y estamos obsesionados en mejorarlo aún más. Por este motivo queremos ofrecerles la oportunidad de colaborar con nosotros mediante lo más importante para cualquier empresa: DARSE A CONOCER AL MÁXIMO POSIBLE DE CLIENTES POTENCIALES Y A UNOS PRECIOS MUY INTERESANTES.

PER QUÈ HAURIA D'ANUNCIAR-ME ? - ¿ PORQUÉ TENDRÍA QUE ANUNCIARME ?

Cada vegada més, Internet s’està convertint en una eina imprescindible per donar a conèixer qualsevol negoci o servei. La popularitat d’aquest mitja serveix per buscar tot el que ens podem imaginar, conèixer llocs interessants, sapiguer on anar a fer un apat o a passar uns dies de descans, trobar un producte o servei que fa temps que busquem, tenir localizat aquell establiment d'una zona determinada, etc.

Amb aquesta idea, va nèixer l'any 1999 el Portal de l'Alt Camp, per tal d'oferir tota la informació i donar a conèixer tots els serveis disponibles a la nostra comarca. Primer amb més il·lusió que no pas professionalitat, pero de mica en mica ampliant els objectius i amb nous reptes, però sense perdre mai la il·lusió del primer dia.

Conscients d’aquesta nova situació, l'Associació Sense Límits vol donar el màxim de facilitats a tots aquells que estiguin interessats en tenir la seva presència a Internet, aprofitant tots els mitjans que aquesta tecnologia posa al seu abast.

Trobareu més informació i els nostres interessants preus a: www.senselimits.org/publicitat.htm

Cada vez más, Internet se está convirtiendo en una herramienta imprescindible para dar a conocer cualquier negocio o servicio. La popularidad de este medio sirve para buscar todo aquello que nos podamos imaginar, conocer lugares interesantes, saber adonde ir a comer o a pasar unos días de descanso, encontrar un producto o servicio que hace tiempo que buscamos, tener localizado aquel establecimiento de una zona determinada, etc.

Con esta idea, nació en el año 1999 el portal www.altcamp.info, para ofrecer toda la información y dar a conocer todos los servicios disponibles en esta comarca. Primero con más ilusión que no profesionalidad, pero con el tiempo hemos ido ampliando los objetivos y con nuevos retos, pero sin perder nunca la ilusión del principio.

Conscientes de esta nueva situación, en la Associació Sense Límits queremos ofrecer el máximo de facilidades a todos los que esten interesados en tener su presencia en Internet, aprovechando todos los medios que esta tecnología pone a nuestro alcance.

Encontrarán más información y nuestros interesantes precios en: www.senselimits.org/publicitat.htm (en catalán).

INICI / INICIO / BEGIN

PUBLICITAT AL DIRECTORI - PUBLICIDAD EN EL DIRECTORIO

   Per tal que el seu establiment destaqui a la pàgina de l'ACTIVITAT corresponent, hi ha una sèrie de mitjans per aconseguir-ho. A continuació figuren les dues opcions:

   Para que su establecimiento pueda destacar en la página de la ACTIVIDAD correspondiente, hay una serie de medios para conseguirlo. A continuación figuran las dos opciones:

>  OPCIÓ 1 - (Modul amb molta més informació de l'establiment i amb l'anagrama) - Preu 25 €uros anuals.

>  OPCIÓN 1 - (Módulo con mucha más información del establecimiento y con el anagrama) - Precio: 25 €uros anuales.

RESTAURANT GRAN I ACOLLIDOR

Restaurant NYAM-NYAM DIFERENT

c/. d'Avall, 23 - 43810 BRÀFIM - Telf. 977 62 05 46 - correu-@ - Internet

A prop de Santes Creus - Cerca de Santes Creus - Near of Santes Creus

>  OPCIÓ 2 - (Modul on consta la informació més important del negoci, i que inclou l'anagrama, dues fotografies o una fotografia i un mapa de situació, les quals en clicar al damunt s'amplien a tamany gran) - Preu: 40 €uros anuals.

>  OPCIÓN 2 - (Módulo donde consta la información más importante del negocio, y que incluye el anagrama, dos fotografías o una fotografía y un mapa de situación, las cuales en clicar encima se amplian a tamaño grande) - Precio: 40 €uros anuales.

PER GAUDIR DE LA BONA TAULA

Restaurant EL CALIU

plaça Major, s/n. - 43887 BELLAVISTA -Nulles- (Alt Camp)

Telf. - Fax 977 60 58 95 - correu-@ - Internet

REST CALIU FACANA.jpg (49165 bytes)

En un entorn molt agradable, rodejat de tranquilitat

En un entorno muy agradable, rodeado de tranquilidad

In a very pleasant environment, surrounded of tranquility

REST CALIU MENJADOR.jpg (53622 bytes)

Trobarà més informació dels nostres serveis i preus clicant aquí.INICI / INICIO / BEGIN

Venda de Calçots de Valls i de tot per a la CalçotadaPRINCIPAL ALFABÈTIC SECTORS PUBLICITAT     E-MAIL CONTACTAR     ANAR AL PORTAL DE L'ALT CAMP    IR AL PORTAL DEL ALT CAMP    TO GO THE ALT CAMP PORTAL

©2004-2014  Associació Sense Límits - Muralla Sant Antoni, 101 - 43800 VALLS  (Alt Camp)

Altres webs de Sense Límits: Sense Límits - Alt Camp Info - MasiaVirtual.com - Dades Països Catalans